Şimdi Ara

Dosya paylaşımı ağ erişim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arklar iki pc yan yana aynı modeme bağlı dosya aktarımı yapıcağız da bu sorun hangi pc de ve nasıl yapıcağız bilen varsa acil yardım

arklar ayrıca bir pc win 7 bir pc xp ondanmı acaba bide erişim izni olmayan pc yani bma olan xp .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 19 Haziran 2011; 21:49:16 >

• ustalar hiçmi bilen yok ayrıca bma pc si bana bağlanabiliyor fakat ben bma ya bağlanamıyorum yardım.
  • bilgisayarlardan birinin üstünde paylaşıma açık bir klasör açmanız gerekli .
  • ikisindede paylaşıma açık klasör var zaten ve şimdide ağda Bma da çıkmıyor. anlamıyorum ikiside bi tane ağa bağlı anlamıyrum ki.
  • bma olan xp mi ? win 7 den xp ye ulaşabiliyorsunuz ama xp de win 7 olana mı ulaşamıyorsunuz ?
  • win 7 den xp ye ulaşamıyorum bma xp bma dan bir dosya çekmeye çalışıyorum ama nedense olmuyor. ilginiz için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 19 Haziran 2011; 23:10:25 >
  • ip numarasından ulaşmayı denediniz mi ? xp de antivirus varsa bunu geçici olarak devre dışı bırakıp bağlanmayı deneyebilirsiniz. xp de paylaşıma açık olan klasördeki güvenlik ve paylaşım ayarlarında everyone kullanıcısını ekleyin . (xp de basit dosya paylaşımı kullan seçeneği aktifse paylaşım sekmesi gelmez everyone kullanıcısını eklemek için ekle dedikten sonra everyone ı klavyeyi kullanarak yazmanız gerek .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ip numarasından nasıl bağlanabiliriz benim net 8mbps ye kadar 2mbit çekiyor şuan oyüzden daha hızlı çekmek için bunu yapmaya çalışıyorum ip den bağlansam olurmu acaba ve nasıl bağlanlıyor şuan dediğiniz şeyleri kontorl edip deiyiceğim.
  • bu iki bilgisayarda aynı modemde iç networke bağlıysa internet bağlantısı hızının önemi yok . ip den direkt bağlanmak için xp bilgisayarda çalıştır satırına cmd yazıp enter a basın siyah komut istemi penceri açılacak burada ipconfig yazıp enter yaptığınızda ip adresi çıkar . Burda gördüğünüz ip adresini (örn:192.168.x.x ya da 10.0.0.x gibi) windows 7 makinanın çalıştır satırına başına \\ koyarak yazın . (yani örn: \\192.168.1.x gibi)
    enter bastığınızda win 7 den xp ye ip ile bağlanabilmeniz gerekli . diğer ayarlamalar tamamsa.
  • uzak masaüstü ile yaptım oldu fakat ondan dosya aktarımını blmiyorum ip ile denedim fakat yine aynı hata konumuna erişmek için izniniz yok lanet olsun

xp den bağlanabiliyoruz fakat bunda erişim izni yok yardım etmek isteyen varsa pm atsın team wiewer dan halledebilicek varsa lütfen. :S
  • sanırım dosya xp li makinede ve siz win7 li makineye çekmek istiyorsunuz.
    klasör seçeneklerinden basit dosya paylaşımını kapatarak paylaşacağınız dosyanın izinlerinde everyone ye yetki vermelisiniz
  • dostum aynı sorundan bndede var benim bilgsayar Xp arkdsın laptop win 7 64 bit cok arastırdım gercekten adam akıllı paylasım yapamıoruz...bi sonuca ulasrsan banada söyle bi yerden bi tavsiye aldım win 7de iş ağı yapcaksın ve Şifre vererek irbirini tanıtcaksn dediler ama ne kadar dogru bilemem..sorunun cozumunu buldgun an banda ulaş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.