Şimdi Ara

Kablosuz ağı kabloluya dönüştürmek ve kablosuz ağı genişletmek (AP ILE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben komşu ile beraber internet kullanıyorum. Fakat internet çekim gücü biraz düşük. Ayrıca Digitürk'ün seç izle özelliğini kullanmak için kablo ile uydu alıcısına internet bağlantısı yapmam lazım. Elimde tp-link WA701ND modeli wireless n access point var. Cihazın fotosunu ekledim. Ancak bir türlü kurulum yapamadım. Internet'ten birsürü araştırdım ama başaramadım. Nasıl yapacağım hakkında fikir bile edinemedim. Kullanma klavuzu ise karma karışık. Birden farklı işletim modu seçimi sunuyor. Hangisini yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bourvil1

Arkadaşlar merhaba. Ben komşu ile beraber internet kullanıyorum. Fakat internet çekim gücü biraz düşük. Ayrıca Digitürk'ün seç izle özelliğini kullanmak için kablo ile uydu alıcısına internet bağlantısı yapmam lazım. Elimde tp-link WA701ND modeli wireless n access point var. Cihazın fotosunu ekledim. Ancak bir türlü kurulum yapamadım. Internet'ten birsürü araştırdım ama başaramadım. Nasıl yapacağım hakkında fikir bile edinemedim. Kullanma klavuzu ise karma karışık. Birden farklı işletim modu seçimi sunuyor. Hangisini yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Yardımcı olursanız çok sevinirim

üniversal repeater yapacaksiniz kablosuz alip kablosuz ve kablolu yayın yapacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Arkadaşlar merhaba. Ben komşu ile beraber internet kullanıyorum. Fakat internet çekim gücü biraz düşük. Ayrıca Digitürk'ün seç izle özelliğini kullanmak için kablo ile uydu alıcısına internet bağlantısı yapmam lazım. Elimde tp-link WA701ND modeli wireless n access point var. Cihazın fotosunu ekledim. Ancak bir türlü kurulum yapamadım. Internet'ten birsürü araştırdım ama başaramadım. Nasıl yapacağım hakkında fikir bile edinemedim. Kullanma klavuzu ise karma karışık. Birden farklı işletim modu seçimi sunuyor. Hangisini yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Yardımcı olursanız çok sevinirim

üniversal repeater yapacaksiniz kablosuz alip kablosuz ve kablolu yayın yapacaksınız

Biraz daha açar mısınız ? Client moda mı alıcam kurulumdan sonra

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Biraz daha açar mısınız ? Client moda mı alıcam kurulumdan sonra

client mod kablosuz alıp kablolu vermek için üniversal repeater olacak

• bourvil1 B kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz;

Konu ile ilgili olarak sizlere yardımcı olabilmemiz için nasıl bir ortamda kullanıcağınızı ve ortam şartlarını bizlere mesaj yoluyla bildirirseniz. Sizlere dönüş sağlayıp yardımcı olunacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.