Şimdi Ara

Zyxel Ve Airites Modemi Bağlamak Ve Geniş Bant Bağlantı Kurmak ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: beneficial Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, bir adet VDSL2 modemim var 35 MBPS bağlantım var ve bir adette ADSL2 modemim var. Amacım VDSL2 modemi ADSL2 modeme bağlamak ve geniş bant bağlantı elde etmek ancak beceremedım. Modem resimlerini aşağı koyuyuorum ne şekilde bağlarım ve bağlantıyı daha geniş alana ağıtırım bana yardımcı olurmusunuz...

Özetle beyaz modeme gelen 35mbps lik bağlantı siyah modeme gidicek 20 metre kablo ile ve siyah modemde bu bağlantıyı dağıtıcak...
     Zyxel Ve Airites Modemi Bağlamak Ve Geniş Bant Bağlantı Kurmak ??? Zyxel Ve Airites Modemi Bağlamak Ve Geniş Bant Bağlantı Kurmak ??? Zyxel Ve Airites Modemi Bağlamak Ve Geniş Bant Bağlantı Kurmak ??? Zyxel Ve Airites Modemi Bağlamak Ve Geniş Bant Bağlantı Kurmak ???

• quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

Selamlar arkadaşlar, bir adet VDSL2 modemim var 35 MBPS bağlantım var ve bir adette ADSL2 modemim var. Amacım VDSL2 modemi ADSL2 modeme bağlamak ve geniş bant bağlantı elde etmek ancak beceremedım. Modem resimlerini aşağı koyuyuorum ne şekilde bağlarım ve bağlantıyı daha geniş alana ağıtırım bana yardımcı olurmusunuz...

Özetle beyaz modeme gelen 35mbps lik bağlantı siyah modeme gidicek 20 metre kablo ile ve siyah modemde bu bağlantıyı dağıtıcak...
     Zyxel Ve Airites Modemi Bağlamak Ve Geniş Bant Bağlantı Kurmak ??? Zyxel Ve Airites Modemi Bağlamak Ve Geniş Bant Bağlantı Kurmak ??? Zyxel Ve Airites Modemi Bağlamak Ve Geniş Bant Bağlantı Kurmak ??? Zyxel Ve Airites Modemi Bağlamak Ve Geniş Bant Bağlantı Kurmak ???

Airtiesin ip yi 192.168.1.xxx yapin
    Firewalli kapatin
    Dhpc yi relay yapip 192.168.1.1 yapin
    Birinci dns 192.168.1.1
    Wifi isim ve şifreyi belirleyip zxyelden gelen kabloyu airtiese girip deneme yapin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 18 Temmuz 2014; 8:43:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bağlantıyı verdım ancak airitesin arayuzune gırılmıyor artık :) reset dugmesıne tıkladıgımda gırıyorum ancak ayarlar gıdıyor bu kezde. Bır sorun daha var 35 mbps lik baglantı airites ten baglandıgımda 20 mbps olarak gelıyor ancak.
  • quote:

bağlantıyı verdım ancak airitesin arayuzune gırılmıyor artık :) reset dugmesıne tıkladıgımda gırıyorum ancak ayarlar gıdıyor bu kezde. Bır sorun daha var 35 mbps lik baglantı airites ten baglandıgımda 20 mbps olarak gelıyor ancak.

Yukarda ip yi dalginliktan yanlis yazmisim 192.168.1.xxx olacakti bu sekilde verin iki cihaz arayuzune sorunsuz ulasirsiniz
    Ayrica kabloda bu kadar kayip olmamasi gerek cihaz firmwareleri guncelmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 18 Temmuz 2014; 8:45:10 >
  • kabloda kayıp yok wiarless de kayıp var airites te kayıp var sadece
  • quote:

kabloda kayıp yok wiarless de kayıp var airites te kayıp var sadece

Bu airties kaynaklida olabilir kablosuz baglanan cihaz kaynaklida olabilir

Airtiesde n bandi varmi biraz eski gibi
    Cevredeki kanallari taratip airtiesi az kullanilan bir kanala alin
    Ayrica kablosuz baglanacak cihazin wifi driveride guncelleyin ve aygit yöneticisinde ag kartin ozelliklerine bakin destekledigi modlari gorursuniz

• bilgi için tesekkurler sımdı denemelere baslıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.