Şimdi Ara

kablosuz ağı kablosuz genişletmek için hangi modem konbinasyınunu kullanmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben yan dairede olan ve sinyalleri zayıf gelen kablosuz ağın sinyalini bulunduğum yerde kablosuz genişletmek istiyorum.
    bunun için elimde D-Link DSL-2640U modem, ZyXEL P-660HN-T1 modem, ZyXEL P-660W-T1 V2 modem ve airties RT-205 modem var. Airties RT-205 modeme internet gelmiyor, internet ışığı yanmıyor fakat modemin içine girilebiliyor. bildiğim kadarıyla bu modem AP ve tekrarlayıcı olarak kullanıyor. bunu tekrarlayıcı olarak kullanma niyetindeyim.
    şimdi bu 4 modemden hangilerini ne şekilde kullanırsam. hangisini modem hangisini ap veya tekrarlayıcı olarak kullanmalıyım. kablosuz interneti kablosuz genişletebilirm. bunu sağlamak için modemlerde hangi özellik olmalı.
    hangi ikilide hangi ayarlar yapılmalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadbil

iyi günler
    ben yan dairede olan ve sinyalleri zayıf gelen kablosuz ağın sinyalini bulunduğum yerde kablosuz genişletmek istiyorum.
    bunun için elimde D-Link DSL-2640U modem, ZyXEL P-660HN-T1 modem, ZyXEL P-660W-T1 V2 modem ve airties RT-205 modem var. Airties RT-205 modeme internet gelmiyor, internet ışığı yanmıyor fakat modemin içine girilebiliyor. bildiğim kadarıyla bu modem AP ve tekrarlayıcı olarak kullanıyor. bunu tekrarlayıcı olarak kullanma niyetindeyim.
    şimdi bu 4 modemden hangilerini ne şekilde kullanırsam. hangisini modem hangisini ap veya tekrarlayıcı olarak kullanmalıyım. kablosuz interneti kablosuz genişletebilirm. bunu sağlamak için modemlerde hangi özellik olmalı.
    hangi ikilide hangi ayarlar yapılmalıdır.

kaynak modem ve köprü olacak modemin wds özelliği olmasi yeter bu arada modemden modeme köprü icin wep sifreleme kullanmaniz gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevabın için teşekkürler
    yukarıda saydığım modemlerinden hangilerini kullanmalı ve ne şekilde hangisi modem hangisi genişletici olarak kullanılmalı.
    birde yapılacak işlemler nasıl olmalısdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.