Şimdi Ara

Kablosuz anahtar nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşyerinde zil çalınca basit bir düğmemiz var. Ona basıyoruz. Kapı açılıyor. Güzel. Ben istiyorum ki içeriki odada masamın yanında bir düğme olsun. Bastığımda kablosuz olarak + kutup kablodan + kutuba elektrik geçişi olsun ve kapı açılsın.

Kısacası artık kablosunu ortadan ikiye bölüp birbirlerine elektrik geçmesi emrini uzaktan sinyalle nasıl yapabilirim ?

Aklıma uzaktan kumandalı araba geldi. Onda gaza basınca gaz sinyalini aldığı gibi gidiyor. Sizlerden yardım istiyorum. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersien

İşyerinde zil çalınca basit bir düğmemiz var. Ona basıyoruz. Kapı açılıyor. Güzel. Ben istiyorum ki içeriki odada masamın yanında bir düğme olsun. Bastığımda kablosuz olarak + kutup kablodan + kutuba elektrik geçişi olsun ve kapı açılsın.

Kısacası artık kablosunu ortadan ikiye bölüp birbirlerine elektrik geçmesi emrini uzaktan sinyalle nasıl yapabilirim ?

Aklıma uzaktan kumandalı araba geldi. Onda gaza basınca gaz sinyalini aldığı gibi gidiyor. Sizlerden yardım istiyorum. Teşekkürler.

Kablosuz anahtar devresi yaz internette çok devre var satılık. Veya avizelerde kullanılan uzaktan kumanda devrelerinden al. 15-20tl ye bulursun. Röle kullanarak elektriği iletebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektronik bilgin varsa Rf iletişim ile yapabilirsin. Rf alıcı verici alıcaksın . Birde PIC .
  • Kumandalı arabanın devresini çıkart motora elektrik taşıyan kabloları kes onlara rölenin tetikleme uçlarını bağla. Rölenin diğer uçarını da zile bağla çalışır.
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Kumandalı arabayı sökeceğim sanırım. Peki röle içinde var mıdır ?
  • Tam olarak bu iş için uygunmudur bilmiyorum ama şöyle bi cihaz buldum ustalar bi göz atarsa sevinirim, benim de işime yarayabilir:
    http://www.delab.net/2-Kanal-Uzaktan-Kumanda-Seti-RTX2-035BX,PR-6.html

Düzeltme: yerli sitelerde stok kalmamış. şurada benzer bişey buldum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 11 Şubat 2017; 1:13:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• http://s.aliexpress.com/2eYV3QnE

Veya böyle çift kumandalı

aliexpress.com
    US $9.36 5% OFF|AC 220V 1CH 10A RF Wireless Remote Switch Wireless Light Lamp LED Switch 1 Receiver 2 Transmitter 315 433 Remote A B Controller|lamp spot|lamp e14 ledled ring lamp - AliExpress
    http://s.aliexpress.com/QZzQbqYf

Adaptörle uğraşmaSın Devreyi direkt 220 bağlarsın çalışır Röle çıkışını da o bahsettiğin kabloları bağlarsın Hepsi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rca bağlantı nasıl yapılır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.