Şimdi Ara

Kablosuz Balantı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şu sorundan kurtaracak arkadaşa duacı olacağım valla,

Airtes rt205 kablosuz modem ile internet evde masa üstü ve laptopda kullanıyorum. Laptop ile Bağlantım zamansız olarak kopmakta, bu sorunu ancak modemi açıp kapayarak çözebiliyorum ve artık bıktım çözümünüde bulamıyorum.

Not: Laptopda vista, pc.de xp yüklü ve hepsi orjinal yazılımlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: qarakedi

Ben şu sorundan kurtaracak arkadaşa duacı olacağım valla,

Airtes rt205 kablosuz modem ile internet evde masa üstü ve laptopda kullanıyorum. Laptop ile Bağlantım zamansız olarak kopmakta, bu sorunu ancak modemi açıp kapayarak çözebiliyorum ve artık bıktım çözümünüde bulamıyorum.

Not: Laptopda vista, pc.de xp yüklü ve hepsi orjinal yazılımlar.

aynı modemi kullanıyorum (rt 205) ve binamızda 3 kişiyle sorunsuz paylaşımım var.özel bir ayar yapmadım.cihazınla ilgili teknik bir sorun olabilir mi acaba.
  • quote:

Merhaba,
    Normalde bağlanırken sinyal kalitesi nasıl? Düşük sinyal durumunda kopmalar olabilir.
    Modem notebook arası mesafe ne kadar?
    Modem arızasını da ihtimal olarak düşünmek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyalcin

quote:

Merhaba,
    Normalde bağlanırken sinyal kalitesi nasıl? Düşük sinyal durumunda kopmalar olabilir.
    Modem notebook arası mesafe ne kadar?
    Modem arızasını da ihtimal olarak düşünmek lazım.

Sinyal kalitesi genelde "uygun"
    yaklaşık 10-12 metre

arkadaşlar ben kopmadan şikayetçi değilim aslında; yeniden bağlanamıyorum sorun bu mutlaka modemi açıp kapatmam gerekiyor.....

• Wireless kartın Özellikler>Kablosuz Ağlar>Özellikler>Bağlantı bölümünde "Kapsama alanında yer aldığında bu ağa bağlan" seçeneği seçili mi? Birde Gelişmiş bölümünde hangi seçenek seçili?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyalcin

Wireless kartın Özellikler>Kablosuz Ağlar>Özellikler>Bağlantı bölümünde "Kapsama alanında yer aldığında bu ağa bağlan" seçeneği seçili mi? Birde Gelişmiş bölümünde hangi seçenek seçili?

Vista da dediğin bölümü bulamadım ama aşğıdaki bilgi yeterli olurmu,

Kablosuz Balantı Hakkında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KABLOSUZ MODEM TAVSİYESİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.