Şimdi Ara

kablosuz divx player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugüne kadar televizyonum ve bilgisayarım birbirlerine yakın durduklarından divxleri tv-out yaparak tvden izliyordum ve doğal olarak ne codec problemi ne de altyazı problemi yaşıyordum ve divxleri de cdye dvdye yazmıyordum, ancak şimdiki evimde bilgisayarla tv yakın duramıyorlar. dolayısla wireless olarak bilgisayarıma bağlanabileceğim bir sisteme ihtiyacım var sanırım. (aslında kabloyla da olur ama her durdurmak istediğimde filan kalkıp bilgisayara gitmem gerekir herhalde)

vestelin wireless tvleri 2500ytlden başladığı için maalesef değerlendiremiyorum:)

kiss dp-1500 hem wireless hem de kabloyla bilgisayara bağlanıyor, güzel bir çözüm gibi görünüyor forumda okudum son post 2006 eylüldü xvid sorunlarından bahsediliyordu bu ürünü kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 300 ytlelık fiyatıyla cazip duruyor.

bir de uydu receiverlar var sanırım bilgisayara bağlanabilen o konuda da bilgim yok.

son olarak da ufak cihazlar varmış wireless görüntü aktarıyormuş sanırım next marka.

bu konuda her türlü tavsiye ve yardıma ihtiyacım var.

yardımcı olursanız sevinirim.

• arkadaşlar bugün yarın, kiss dp-1500 sipariş etmeyi düşünüyorum bu ürünün önemli bi sorunu ya da eksisi varsa bunu paylaşırsanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Divx Player Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Divx Player??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.