Şimdi Ara

Kablosuz Fareyi Kablolu Yapma [SS]li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
16.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

tebrikler...

teşekkürler

hocam birde kabloluyu kablosuz yapsak harika olucak

aslında olabilir de pil yuvası yok o sıkıntı, biraz hort gibi oldu ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bendeki fare az şarj harçıyor zaten oyun faresi falan değil küçük fare. Zaten oyunları gamepadle oynadığım için fare uzun süre gidiyor. Ama adam uğraşmış helal.

• Adamlar neler yapıyor biz anca forumdan takip edebiliyoruz
  • Takip +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Efe Berk*

Adamlar neler yapıyor biz anca forumdan takip edebiliyoruz

birilerinin yapması lazım

kapıcı: takip etmeye gerek yok yapıldı sonradan iptal oldu yani artık kullanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pergıos

Kabloluyu nasıl kablosuz yapabiliriz

+1 bu daha ilgi çekici olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Herhalde insan çok alıştığı mouse'unu atmaya kıyamayınca böyle şeyler yapıyor

quote:

Orijinalden alıntı: KükenmezTalem

Adam işsiz :) Vakti bol ne yapsam diye düşünüyor

Forumdaki 1000'in ci mesajım oldu

Evet vakit bol olunca insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten

Hiç bişeyimi atmam bozulmuş olsa bile, hemen çekmecelerin birine yolları elbet bir gün bir parçası lazım olur diye

şu sıralar birde terlemeye çözüm buldummu süper olacak

Küçük masaüstü fanlar var hocam gerçi sıcaklar kalmadı ama

• Vay be bunlari dusunuyor musun gercekten tebrikler bu arada

• the zombi: o bahsettiğim olay oda içi heat exchanger projesiydi belki görmüşündür, görmediysen imzamdan bakabilirsin

su torbası: evet bunun ve bunlar gibi yıgınla işe yarar veya yaramaz yapılır veya yapılmaz tonlarca proje üretiyorum kafamda gece yattımmı bu tarz şeyleri düşünmeden duramıyorum artık bende istemsiz şekilde olmaya başladı bu olay
  • nerden de aklınıza geliyo böyle şeyler helal olsun
  • quote:

the zombi: o bahsettiğim olay oda içi heat exchanger projesiydi belki görmüşündür, görmediysen imzamdan bakabilirsin

su torbası: evet bunun ve bunlar gibi yıgınla işe yarar veya yaramaz yapılır veya yapılmaz tonlarca proje üretiyorum kafamda gece yattımmı bu tarz şeyleri düşünmeden duramıyorum artık bende istemsiz şekilde olmaya başladı bu olay

kabloluyu da denesek süper olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

quote:

the zombi: o bahsettiğim olay oda içi heat exchanger projesiydi belki görmüşündür, görmediysen imzamdan bakabilirsin

ne bileyim o biraz daha gelişmiş bişe olur yani, ve gereksi olur kanısındayım, sonuçta burada amaç farenin içindeki pilleri sürekli şarj etmek aslında basit bir dock yapabilirler şu kablosuzlar için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

quote:

ne bileyim o biraz daha gelişmiş bişe olur yani, ve gereksi olur kanısındayım, sonuçta burada amaç farenin içindeki pilleri sürekli şarj etmek aslında basit bir dock yapabilirler şu kablosuzlar için

haklısın biraz uğraştırır vee gereksiz olur parasını ver kablosuz al daha iyi

• hocam detaylı resimler yokmu ? mesela biz usb den yapsak diyelim usb kablolarının ucunu farede nereye bağlayacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samederdeger

hocam detaylı resimler yokmu ? mesela biz usb den yapsak diyelim usb kablolarının ucunu farede nereye bağlayacağız ?

dostum mümkün oldyugunca foto cektim zaten usbden yapamazsın usb 5 volt ama fareler 3 volt bu yuzden araya bir çeşit konvertör yapmak lazım benımde okadar bilgim yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samederdeger

hocam detaylı resimler yokmu ? mesela biz usb den yapsak diyelim usb kablolarının ucunu farede nereye bağlayacağız ?

dostum mümkün oldyugunca foto cektim zaten usbden yapamazsın usb 5 volt ama fareler 3 volt bu yuzden araya bir çeşit konvertör yapmak lazım benımde okadar bilgim yok

tamam hocam sizin proje sadece güç amaçlı kablolu olmuş ozaman :D ben usb tak çalıştır şeklinde sandım benimde alıcısı bozuk maousun o yüzden

• yetkim olsa sanayi bakanı yaparım
  • Çok yaratıcı olmuş.
  • sağolasın qnq

@mrt__gl masa başı işi sevmiyorum
  • 10 numara 5 yıldız bir proje Nerden aklına geldi bu hacı ya 40 yıl düşünsem aklıma gelmez Helal Olsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.