Bildirim
Kablosuz Fareyi Kablolu Yapma [SS]li (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu nasıl olur
Sen bir dahisin. -
dostum önce o resmi bi Simage yap
usb konusunda elektronik bilen arkadaşlara sorman lazım benım o konudaki bilgim pek fazla değil. yapılabililir ama upralılmaya değmez kanımca. -
Güzel bir çalışma olmuş. Bende mi yapsam acaba ? -
aylar önce sormuştum çöpe gitti çoktan -
quote:
Orijinalden alıntı: foz54
aylar önce sormuştum çöpe gitti çoktan
sağlık olsun. benım fareyi artık öyle kullanmıyorum zaten. 5-6 kez açtıktan sonra çift tıklama problemi çıktı yakındır yeni bir fare almam -
çift tıklama ne berbat bir sorun ya o yüzden çok fare kırdım ateş ederken veya metin seçerken adamı hasta eder biraz vurunca düzelir kırılana kadar vurun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: foz54
çift tıklama ne berbat bir sorun ya o yüzden çok fare kırdım ateş ederken veya metin seçerken adamı hasta eder biraz vurunca düzelir kırılana kadar vurun
bide 3d çizim yaparken gör veya her seferinde 2 adet smiley koyuyor. bi şeye tıklıyorsun açılıp kapandığını farketmiyorsun bile. g9x istiyorumda para yoh -
Bende boyle birsey yaptım vestel kablosuz set
https://store.donanimhaber.com/b6/b3/24/b6b3246c6eb4837ff7c35503b4b5d84f.jpg
https://store.donanimhaber.com/02/24/ab/0224abd45c2551fb4ce42801e7963a36.jpg
konuyuda hortlarttım kusura bakmayın :)
-
İlginç bir çalışma. -
@swordfbli vestelin kablosuz faresi mi varmış
@ø sağolasın, şuan orj hali ile kullanıorum -
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_
quote:
Orijinalden alıntı: requenx
gerek var hocam boyle şeylere
ne gerek var böyle şeylere diye okudum
Aynen hocam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X