Arkadaşlar kablosuz hoparlör var mı acaba ? Yani bir parçasını bilgisayara bağlayıp diğerlerini evin farklı yerlerine koyabileceğim şekilde.
Teşekkürler...
slm tabiki var hemen hemen marka olan firmaların hesinde var mesela sony de teac da philips de bulabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: spidr
slm tabiki var hemen hemen marka olan firmaların hesinde var mesela sony de teac da philips de bulabilirsin
Rica etsem bana bir kaç link atabilir misiniz bu saydıklarınız ile ilgili ?
quote:
Orijinalden alıntı: Carpe Diem21
Rica etsem bana bir kaç link atabilir misiniz bu saydıklarınız ile ilgili ?
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bu kablosuz hoparlörleri elektriğe ayrıca mı bağlıyoruz? Yoksa birileri sinyallerle elektriği kablosuz olarak ileten bir teknoloji geliştirdi de benim mi haberim yok?
quote:
Orijinalden alıntı: Mikhail Bakunin
Arkadaşlar bu kablosuz hoparlörleri elektriğe ayrıca mı bağlıyoruz? Yoksa birileri sinyallerle elektriği kablosuz olarak ileten bir teknoloji geliştirdi de benim mi haberim yok?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: phenomenon_alc
Dünyanın birkaç yerinde mesela ben biliyorum Rusya da çalışmaları yapılıyor merak etme. Güvenli bir şekilde aktarım işte bu, tamam dediklerinde mutlak haberin olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Mikhail Bakunin
Alıntıları Göster
evet elektriğe bağlanıyor üzerindeki alıcıların pille çalışanı varsa veya gelen sinyal ile kendini şarj eden modelleri varsa bilemem
quote:
Orjinalden alıntı: phenomenon_alc
tabi ki var ama kablolu sistemleri tutmaz. bi arıza olsa araki bulasın. kuzenim almıştı gitti değiştirdi. memnun kalmadı yani....
quote:
Orijinalden alıntı: erkanberk
tabi ki var ama kablolu sistemleri tutmaz. bi arıza olsa araki bulasın. kuzenim almıştı gitti değiştirdi. memnun kalmadı yani....
Alıntıları Göster
Bir de bunları nereden satın alabileceğimi söyleseniz tam olucak =)
quote:
Orijinalden alıntı: Carpe Diem21
Bir de bunları nereden satın alabileceğimi söyleseniz tam olucak =)
Alıntıları Göster
PEK PERFORMANSLI DEĞİL KABLOSUZLAR
quote:
Orijinalden alıntı: teknoali
PEK PERFORMANSLI DEĞİL KABLOSUZLAR
Alıntıları Göster
kablosuz hoparlörleri bende tavsiye etmiyorum araya sanki frekans karışımı gibi tuhaf tuhaf sesler girebiliyor ve kablolunun ses kalitesini asla veremiyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: BL@DE
kablosuz hoparlörleri bende tavsiye etmiyorum araya sanki frekans karışımı gibi tuhaf tuhaf sesler girebiliyor ve kablolunun ses kalitesini asla veremiyorlar