Şimdi Ara

Kablosuz klavye fare çekim mesafesini arttırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar microsoft desktop 1000 var bende 2 metre mesafede çekmesi lazım ama ben alıcıyı kalavye ve farenin dibinde kullanabiliyorum. mesafeyi 5, 6 metre yapma imkanımız olabilir mi? elektronikten çok anlamam ama kondansatör ve direnç gibi devre elemanlarını değiştirip çıkartabilirim. Yardımcıı olabilr misiniz?

• valla banada böyle bişey lazım...bende MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 4000 var...1 metre bile uzaklaştırsam komutları algılamıyor...
  • en azından aletlerin içindeki antenleri güçlendirme yolu iyi olurdu.
  • buda bendeki vericinin içi!acaba ant1 yazan yere antenmi koyuyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 5 Ocak 2008; 11:49:12 >

• kardeş mesajını aldım. benimki de resimdekilere benzer.şu beyaz renkle boyanmış yerin altında bakır yol var o anten vazifesi görüyor ve anten1 yazan yere bağlı, şimdi bunu güçlendirmek için o anten1 yazılı yere kablo bağlasak? ama bağlayacağımız şey nasıl olmalı hangi maddeden olmalı bilmiyorum. fazla kalın bağlarsak direnç artacağından akım azalabilir mi diye şüphelerim var. bir denemek lazım ama bu aralar vaktim yok açıkçası. bilgisi olan arkadaşlar lütfen bir öneri yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murjuk -- 5 Ocak 2008; 13:04:07 >
  • eet dediğin gibi beyaz boyalı yerin altında bakır yollar geçiyor...ANT1 çıkışından Wireless Modemlerdeki gibi bir anten taksak nasıl olur?
  • nası sığdırcaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth mesafesini artırma
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kablosuz anteni yok elimde ama iyi fikir gibi, şöyle el yapımı bişeyler düşünüyorum.
  • şunu buldum,
    anten
  • şu daha güzel ve kolay bir yol gibi:

nasıl yapılacağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murjuk -- 5 Ocak 2008; 13:25:56 >
  • bir zamanlar elimde ilaç eşantiyonu bi wireless mouse vardı içinde aynen sizinkine benzer bi "ant." girişi vardı ona da küçük bi bakır kablo bağlamışlardı bizim evde de ortak anten için duvar içine döşenmiş bi sstem vardı -uydu kullandığımız için kullanmıyorz artık- ona bağlamıştım ve aşşağı kattan bile kısmen çekiyordu bana sorarsanız bağladığınız kablonun cinsini falan boşverin her elektronikçi parçacısında bulunur bi tane radyo anteni alın açılıp kapanabilenden hem maliyet olarak hem de estetik olarak iyi olur ana kasada düzgün yuvarlak bi delik açıp içine de küçük bi vidayla veya japon falan artık becerinize kalmış monte edersiniz orijinali gibi olur
  • murjik bak zoptrik ii söylemiş...deniyelimmi öyle birşey
  • sağolasın.
  • bende kırık bir anten vardı ama sonra denerim ders çalışmam lazım da. sonucunu buraya yazacağım. çalışırsa alıcı kasasını da delerim, son şeklinin resmini ve mesafeyide yazarım. görüşürüz.
  • ok sen dene son duruma göre bende denerim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.