Şimdi Ara

kablosuz klavye ile oyun oynanırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bütçe 100-140 lira civarı bi kablosuz yada ergonomik ucuz klavye almak istiyorum sessiz notebookuma takıcam mesafe 30cm falan olcak en fazla dota2 oynuyorum sadece gecikme çok fazla olur mu kablolu mu almalıyım?

• kablosuz mouse klavye kullanıyorum uzun zamandır logitech'in çeşitli modelleri. kablolu ürünler de kullandım yine logitechden. mouse kadar etki etmiyor klavyenin kablosuz olması bence. mouseda ciddi fark ediyor. normal bi kablosuz mouse kullanıyorsan ve gecikmesi rahatsız etmiyorsa klavye de etmez.
  • Sıkıntı olmaz. Ben de masaüstü olduğu zaman aldığım kablosuz Logitech set var. Klavyesini sadece kullanıyorum. Dizüstü bilgisayar aldım 2 sene önce ve şuanda o klavyeyi kullanıyorum.

Herhangi bir sıkıntı yaşamadım oyunlarda. Diablo 3 ve benzer rpg oynadım hiç bir sorun olmadı. Logitech Mk520 Kablosuz 2.4 Ghz Klavye Mouse Set kullandığım set bu.

Gerçi sen set olarak almayacaksın ama olur da bu sette ki klavye'yi tek olarak bulursan alma. Şimdi sorun yaşamamışsın neden tek bulursan alma diyorsun diyeceksin. Sebebini yazayım. Klavye den her ne kadar memnun olsam da bir sıkıntı var oda Num Lock tuşu başka değişle numara tuşlarının olduğu kısımda yer alan ufak enter kuşunun kullandıktan sonra basılı kalıyor olması ve bu sorun maalesef kronik bir sorun muş. Buna rağmen hala satıyorlar bu seti ve bu klavye'yi.

Ben iade etmedim buna rağmen çünkü aldığım sene tasarım olarak ve bazı özellikler açısından alınmaya en değer klavye buydu.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    K55 corsair aldim hocam yoruldum problemli klavye okumaktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

kablosuz mouse klavye kullanıyorum uzun zamandır logitech'in çeşitli modelleri. kablolu ürünler de kullandım yine logitechden. mouse kadar etki etmiyor klavyenin kablosuz olması bence. mouseda ciddi fark ediyor. normal bi kablosuz mouse kullanıyorsan ve gecikmesi rahatsız etmiyorsa klavye de etmez.
    Hocam bu kablosuz mouseların gecikme değerini görebileceğimiz, test edebileceğimiz bir uygulama falan var mı? Araştırdım bulamadım. Kablolularda ürün içeriği ya da sitesinde genelde yazıyor raporlama hızı olarak ama kablosuzlarda bu bilgi yok.

Ben de Logitech MK330 setini kullanıyorum. Aslında klavyesi falan çok hoş da oyun oynamaya pek dayanmıyor. Bazı tuşları sertleşti sadece orta kısmından basarsam tuş giriyor, tuşun köşesinden falan basarsam taş gibi sertleşiyor, tam anlatamadım. Neyse işte geçen gün birazcık kahve döktüm bazı tuşları çalışmıyor. İçini açıp membran kısmını silmeyi deneyeceğim, olmazsa yeni klavye arayışındayım.

Bu sefer tuşları mekanik klavye gibi biraz ayrık ve yüksek duran ve yine kablosuz bir klavye arıyorum. Tavsiyesi olan var mı? Ayrık tuş önemli hem kod yazıyorum hem oyun oynuyorum. MK330'un klavyesi güzel ama işte tuşlar çok bitişik olduğundan üstteki gibi tuşun kenarından falan basmak zorlaşıyor yoğun kullanımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 29 Kasım 2019; 4:21:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.