Şimdi Ara

kablosuz klavye mousum ve GPRS'im!??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bu akşamladan beridir ben de artık gprs'teyim...herşey yolunda hızım çok iyi...ben ilginç başka bi sorunumu soracaktım...

ben motorola T260 ile com2 den seri bağlantı kablosu ile bağlanıyorum..ilginç olan sorunum ise GPRS 'e bağlandığım zaman kablosuz mous sapıtıyor!???? AyTech'in RF kablosuz mouse klavyesini kullanyorum...GPRS'e bağlı değilsem bi prb yok bağlanınca mous'un hareketleri yavaşlıyor,tuşlarına tıkladığım zaman bazen tepki vermiyor...

Ne alaka acaba,GPRS le bu RF dalgalarının bi çakışması filan mümkün mü??yarın yeni pil takıcam bi daha bakıcam ama dedim ya GPRS bağlı değilken normal...kel alaka!???[bore][pray][?][type]

bi fikri olan var mı???

• evet bazı rf sinyalli klavye mause ler cep sinyalleri ile sapıtıyorlar telefonu uzaklaştırmayı dene
  • Microsoft ta benböyle bir sorun yaşamadım
  • CH 1 ve CH 2 ayarlarını değiştirip dene.
  • o olay telefona göre değişiyor hepsinde uzaklaştırman faydalı olur benim motorola c336da o sorun çok az nokia ve sagem denedim UPS'i bile sapıttırıyo şebeke akü arasında gidip gelmeye başlıyo alet :) :(
  • MuhtemeLen arkadaş kuLLandığın mausenin frekansı karışıyordur.. Web sitesini ziyaret et beLki günceL bi driwer buLursun yoksa başka yoLu yok ..

SewgiLerimLe !! ..
  • boşuna uğraşma konunun yazılımla bi alakası yok tamamen telefonun mouse'una ve klavye'ne yaptığı girişimin sonucu bu olay.ayrıca bende A4Tech infra mouse kullanıyorum gözüne yaklaştırdığımda etkilenmiyor fakar mouse'un ücerine getirdiğimde scroll'lar devreye giriyor mouse aşağı doğru kayıp gidiyor. v.s.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-fi Klavye ile Biosa giremiyorum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • al bir kablolu mouse olsun bitsin.........
  • evet kablolu alıp kurtulacaksın doğru.Bırak rf yi ama eğer ilerde blutooth klavye ve mouse çıkarsa olur alınır ama bunların hepsi kanser e yakınlaşmaktır.tüm sinyallerin tehlikesi çok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.