Şimdi Ara

Kablosuz Mikrofon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün hocamın elinde bir cihaz gördüm. Sordum ne olduğunu kablosuz mikrofonun alıcısı olduğunu öğrendim. Yenisini almışlar odnuda eski olduğu için atacaklarmış. Ben dedim hocam atmayın bana lazım böyle birşey diye.. Hoca verdi ama bunun mikrofonu yok. Başka bir arkadaşında alıcı cihazı bozulmuştu. Ondan mikrofonu alsam benim cihaza uyarmı ? Boşu boşuna gitmeyim ta kadıköye.. Yani mikrofonalrda frekans farklılığı varmıdır ? Veya genelde hangi frekansta olurlar. FM radio ile dinlenebilirmi yani frekansı FM mi ?

• //Güncelleme

• Dijitalmerkez.com.tr Adresinde de çok uygun telsiz mikrofon çeşidi var. Tavsiye ederim
  • gittigidiyor.com da bunların dörtte bir fiyatına olanlar var. Bahsettiklerin çok pahalı. Benim bahsettiklerim biraz tırt olabilirler ama profesyonel bir iş yapmayacaksan işini fazlasıyla görür.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diese41

gittigidiyor.com da bunların dörtte bir fiyatına olanlar var. Bahsettiklerin çok pahalı. Benim bahsettiklerim biraz tırt olabilirler ama profesyonel bir iş yapmayacaksan işini fazlasıyla görür.

Saygılar.

29 Liraya da Telsiz Mikrofon var, Benim bahsettiklerim 1 mt'de kesmeyecek, arıza yaptığında bir yetkili bir servisi olacak ürünler.

Yoksa dediğin gibi herşeyin alternatifi mevcut ama çoğunluğundan dörtte bir fiyata düşük olanlar ne iş görür açıkcası insan tereddüt etmiyor değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.