Bildirim
>>>>Kablosuz Modem Hakkında>>>>>>
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up -
gerek yok bence dizüstün yoksa. -
yani olur dimi tam biliyorsun -
olur; fakat ayrıyetten wireless adaptor alıp usb ye takman lazım. bu alet de ortalama 40 ytl filan...
ama bana soracak olursan kablolu bağlat derim... şifre koyma derdi, başkalarının ağına girme derdi filan yok... kafan rahat olur... -
quote:
Orjinalden alıntı: TriaThlon
olur; fakat ayrıyetten wireless adaptor alıp usb ye takman lazım. bu alet de ortalama 40 ytl filan...
ama bana soracak olursan kablolu bağlat derim... şifre koyma derdi, başkalarının ağına girme derdi filan yok... kafan rahat olur...
aynen katılıyorum -
masaüstü bilgisayarla'a ek adaptör alıyorsun
yeni alıcaksan tavsiyem AIRTIES RT210 ADSL2+ MODEM KABLOSUZ 4PORT
kablosuz modem iyidir kablo derdin olmuyor yaklaşık 20 metre iki oda arasında sinyali çok güzel alıyor şifre koyarsanda dıştan bağlantı söz konusu değil
Not: Telekom'dan almayı düşünüyorsan kablosuz modemi bir de 55 ytl verim us 300 modeli adaptör alman gerekiyor -
ben laptop yokken almıştım ASUS şimdi laptopta var iyiki almışım...
ama alıcaksan ethernetide olsun
birde şifre koyarken WEP değilde WPA koy.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X