Smartnet ProW kablosuz modemim, yaklaşık 20 cm uzağındaki hoparlör setim ile geçinemiyor! Ne zaman 2+1 setimi power on yapsam, cep telefonu parazitine benzer sürekli bir ses geliyor. Yer darlığı ve kabloların kısa olmasından dolayı başka yere koyma imkanım kısıtlı. son çare duvarı delip modemimi duvara asacağım.
Sorum şu: Siz de buna benzer sorunlar yaşadınız mı, duydunuz mu? Bu tür parazitlenmeler normal midir?
benim 5.1 le kablosuz modem yan yana bir sorun çıkmadı umarımda çıkmaz ama böyle bi sorun yaşamadım
öncelikle modemin yakınında adaptör v.s şeyler olmasın bu tür cihazlar parazite neden olabilir.Sorunun modemden kaynaklandığına eminseniz modemi uzaklaştırmayı deneyin çözüm olmazsa modemin freknsını değiştirin (pek çözüm olacağını sanmam ama belki düzelir) bu da çözüm olamazsa bilgisayarınızın ses simgesine iki kere tıklayın mirafon sesinin yüksekliğini kısın ses muhtemelen azalıcak ve bu ayarla ideal seviyeyi bulacaksınız.
Eğer bu anlatıklarım sorunu gideremezse wireless özelliğini kullanmadığınız zaman kapatın. en köklü çözüm bu olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme