Şimdi Ara

Kablosuz modem ile kaç bağlantı olur??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
32.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: exxxplorer

dün US Robotics 9110 aldık. altına baktım, üstüne baktım internet e kaç kişi, kim bağlanıyor göremedim.
    nerden anlıyacağız bu bizim wireless'ı kullananları?

Benim bilebildiğim kadarıyla hiçbir kablosuz modem (veya kablosuz access point/router) kasasında (altı-üstü-yanında) o anda o modeme (AP'ye) kaç kişinin bağlandığını gösteren bir sayaç yoktur veya o bağlı kişişlerin IP'lerini gösteren bir gösterge de bulunmaz! (tabii modem'in veya AP'nin şifrelenmemiş olduğunu varsayıyoruz...)

Ancak modem'in (AP'nin) konsoluna girerseniz ve orada gereken yerlere ulaşırsanız, o an bağlanan kullanıcıların MAC adreslerini tabii ki görebileceksiniz.

• arkadaşlar düşünün.internet kafedekiler biliyosunuz ki bilmem kaç bilgisayara bağlanıyorlar.ama bilg. alım gücü düşüyor. bu yüzden mantiken de bi düşüş olucak.şifreni koy. rahat et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: harun35

modem üzerinde kaç anten varsa o kadar bilgisayar bağlanır

Benimkinde 255 tane anten var
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

quote:

Orjinalden alıntı: exxxplorer

dün US Robotics 9110 aldık. altına baktım, üstüne baktım internet e kaç kişi, kim bağlanıyor göremedim.
    nerden anlıyacağız bu bizim wireless'ı kullananları?

Benim bilebildiğim kadarıyla hiçbir kablosuz modem (veya kablosuz access point/router) kasasında (altı-üstü-yanında) o anda o modeme (AP'ye) kaç kişinin bağlandığını gösteren bir sayaç yoktur veya o bağlı kişişlerin IP'lerini gösteren bir gösterge de bulunmaz! (tabii modem'in veya AP'nin şifrelenmemiş olduğunu varsayıyoruz...)

Ancak modem'in (AP'nin) konsoluna girerseniz ve orada gereken yerlere ulaşırsanız, o an bağlanan kullanıcıların MAC adreslerini tabii ki görebileceksiniz.

ok altında da yok, üstünde de...

AP'nin konsulunda gördüm. ok.
    fakat gözlerim bir program aradı. kimler bağlı, bağlananların bilgilerini gösteren bir program var mı acaba?

• wireless insanın kendine yakışanı giymesidir... dolayısıyla herkes heryerde istediği gibi bağlanabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui-Gon -- 26 Mart 2014; 21:38:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun35

modem üzerinde kaç anten varsa o kadar bilgisayar bağlanır

Ahahah konu hort ama gece gece görünce güldüm 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.