Bildirim
KABLOSUZ MODEM KABLOLU KULLANILIR MI???
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Onu yaptım fakat ben wireless yayin yapmasini istemiyorum modemin, bunu yapabilmek icin ayarlarini degistirmem gerekiyor sanirim,bu konuda bana yardimci olabilecek var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modemin ayar arayüzüne girip, ordan wireless yayınını devredışı bırakmanız yeterli olur.
192.168.1.1
192.168.2.1
10.0.0.1
gibi bir adresten giriyorsunuzdur arayüze, ordan wireless ayarlarına gelip, kablosuz yayını devredışı bırakın, ayarları uygulayın ve modemin kaydetmesini bekleyin. -
Kesinlikle kullanilir arkasinda port girisileri olur modemlerin mutlaka en az bi tane ordan kablolu kullanabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: withedge
Onu yaptım fakat ben wireless yayin yapmasini istemiyorum modemin, bunu yapabilmek icin ayarlarini degistirmem gerekiyor sanirim,bu konuda bana yardimci olabilecek var mi?
başlata tıkla cmd yaz. Komut satırında ipconfig yaz sana bazı bilgiler verecek. Ordaki gateway modeminin ip adresidir. Bu adresi tarayıcının adres çubuğuna gir ve modem ayar sayfasına ulaş. Daha sonra burdan wireless i kapati -
Bazı modemlerde düğme ile wireless kapatılabiliyor. Çok ufak bir düğme varsa arka tarafta (genelde zyxelde olur) ona uzun süre bas ve wireless ışığının söndüğünü göreceksin. -
quote:
Orijinalden alıntı: operator11
Bazı modemlerde düğme ile wireless kapatılabiliyor. Çok ufak bir düğme varsa arka tarafta (genelde zyxelde olur) ona uzun süre bas ve wireless ışığının söndüğünü göreceksin.
Bende arkadaşın dediği gibi düğme var bi kontrol et bakam. -
Tmm arkadaşim teşekkür ederim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X