Şimdi Ara

Kablosuz modem tavsiyeleriniz ? Tp-Link vs Zyxel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence ikisinide alma. kablosuz ve tek portlu tp-link 35 liralık modem al.
    yanınada tp-link 5110g 26dbm ap koy. bide 5 li switch yaklasık 80-90 liraya
    mahalleye yayın basarsın :)
  • ZyXEL P660hnf1z al rahat et, ürünü uzun zamandır kullanıyorum güncel fw yazılımı ile hiçbir problem sıkıntı yaşamadım bence zyxel'in en iyi modellerinden biridir 660hnuf1z
  • bizim emektar tp-link HİÇ KAPANMAZ !! Hep Açıktır. çünkü evde 5 kişiyiz herkes vardiyalı olarak nettedir :D hiç te ısınmaz Sonuç olarak : Her Türlü TP-LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 2 Kasım 2011; 21:54:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

bizim emektar tp-link HİÇ KAPANMAZ !! Hep Açıktır. çünkü evde 5 kişiyiz herkes vardiyalı olarak nettedir :D hiç te ısınmaz Sonuç olarak : Her Türlü TP-LİNK

aynen katılıyorum. ya ben diyorum ki 80 liraya mahalleye yayın verirsin. millet hala düşünüyor.
    sırf tp-link'de var diye dünyanın en iyi chipseti atheros chipsete bile kötü diyen çıkmış ya pes artık.
  • bide yeni dikkatimi çekti 700kb/sn çok yüksek bi değer diil. ben 8 mbit adsl'i 800 metre ilerde tp-link ürünleri ile
    890 kb/sn. indirme yapıyorum.
    niye n bandında ısrar ediyorsun. n bandı mesafeyi kısaltır.
  • Performans Canavarı : DRAYTEK (bu alanın Jaguarı, Mercedesi, Ferrarisidir)
    Karşılaştırmalarınız : Elma Armut kıyaslanmaz
    Destek : Önce markanı kontrol et neler veriyor. (Türkiye de Türkçe)
    Teknoloji : Ar-Ge yapıyormu? OEM veya ODM cilikmi yapıyor?
    802.11n (draft) ile 802.11n arasındaki fark : Atheros Chipset ve Atheros 7701B veya 11NDRF13 chipsetleri arasındaki farkı bilmeyenler için FARKSIZDIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbedir

Performans Canavarı : DRAYTEK (bu alanın Jaguarı, Mercedesi, Ferrarisidir)
    Karşılaştırmalarınız : Elma Armut kıyaslanmaz
    Destek : Önce markanı kontrol et neler veriyor. (Türkiye de Türkçe)
    Teknoloji : Ar-Ge yapıyormu? OEM veya ODM cilikmi yapıyor?
    802.11n (draft) ile 802.11n arasındaki fark : Atheros Chipset ve Atheros 7701B veya 11NDRF13 chipsetleri arasındaki farkı bilmeyenler için FARKSIZDIR.

slm.
    bizde biliyoruz drytek iyi marka ama kusura bakma
    450 liralık bi üründe diil. ne farkı var kıytırık 50 liralık tp-link modemden.
    ha çıkarsa ubnt gibi atheros chipsetle 1000mw eyvallah.
    oda yok.
  • başlık kirliligi olmasın 50 tlye kadar wirelessi gerçekten iyi olan modem warmı f/p açısından tavsiyeleriniz??
  • Sayın UtkanIzmit,
    Sizin mantığınızla 50 liralık cihaz alıp, bozulduğunda bir tane daha almakta sorun yok. Bahsi geçen 50liralık ürün ile Draytek ürünleri arasında tabiiki bir çok fark var ama sizin mantığınızla bu da önemli değil. Bu nedenle siz ubnt (sanırım ubiquiti ürününü kasdettiniz) veya TPLink kullanmaya devam ediniz. Ayrıca kullanılan iç materyal hangisi olursa olsun Türkiye (ithalat ve kablosuz cihaz rejimleri gereği) içerisinde kanuni olarak 300mWatt üstünde ürün kullanımı yasak ve/veya izne tabidir. Sizin bahsettiğiniz ve/veya piyasada bahsi geçen ve üzerine atılan farklı yazılımlar ile 300mWatt üzerinde güç basan, harmonikleri ve yan etkileri olan bir çok ürün farklı yollardan getirilmektedir. Sizin mantığınızla bunları kullanmanızı tavsiye ederiz. Ağ ürünleri konusunda yüzeysel bilgilerle tavsiye vermek, yönlendirme yapmak doğru değildir.
    Saygılarımızla...

• ZyXEL VMG3312-B10A v2 alabilirsin kardeşim ben kullanıyorum çok memnunum sinyal kalitesi vs oldukça güzel.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.