Şimdi Ara

Kablosuz Modem Tavsiyesi. Airties mi Asus mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce ZYXEL P-660 modem kullandım anteni olmadıgı için evin uc noktalarında cekmediği için asus n14u 2 antenli modemi aldım 2 gündür kullanıyorum oda aynı çekmiyor ve sürekli bağlantı gidiyor diğer modemimde o olmuyordu o kadar para verdik hala aynı..

sizden ricam önerebileceğiniz bir modem varmıdır cok iyi çeken fiyatı 170 180i geçmeyecek airties olur başka marka olur simdiden teşekkür ediyorum

• valeron06 kullanıcısına yanıt
    ev kaç oda. tek katlımı. modemi evin orta bi kısmına koyma şansın varmı.
  • modemin yerini hiç değiştirmek istemiyorum kablolar falan duvardan geçiyor hep zor olur yani 3 oda yatak odasından balkonda tam cekmiyor.
    birde kısa zamanda fibere geçmeyi düşünüyorum modem değiştirmek şartmı?
    mevcut modemin desteklemiyordur büyük ihtimal. fibere geçme ihtimalin varsa airties 5650 al. fiyatı 219 lira kampanyada şuan. gidip 100 lira veripte 1 sene sonra fibere geçip yeni modem almanın mantığı yok. almışken bikere al. 3odalı evde hertürlü çeker. modemle istemci arasına 3 duvardan fazla girmediği sürece sıkıntı yaşamazsın.
    kendim kullanıyorum çok memnunum
  • Lazim olan cekim gucu ise repeater ile cozum arayin farkli marka mkdel modemler arasinda cok buyuk cekim gucu farki olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • airtiesten memnun musunuz acaba asus n14u aldım cok övdüler fakat eski modemimden bi farkını göremedim ve günde 5 6 kez internet kopması yaşadım.. çekim gücü 2 anten olmasına ragmen eski antensiz modemimle aynıydı. superonline fibere geçmeyi düşünüyorum ama onlarda modemi veriyorlar heralde
  • hey kullanıcısına yanıt
    repeater dediğiniz olay nedir tam olarak nasıl yapabiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    cok memnunum. Superonline kendi verdgi modemden baska modem kullanmana izin vermez. Onlardan gizli yapmak istersende ugrasman lazim bayağı

• quote:

Orijinalden alıntı: valeron06

Ka lolu ya da kablosuz olarak aldigi sinyali guclendirerek yayin yapan cihazlar mesela dsl-n14u nun repeater kardesi rp-n14 veya repeater destekli routerlar vsvs

• TP Link modem almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Ka lolu ya da kablosuz olarak aldigi sinyali guclendirerek yayin yapan cihazlar mesela dsl-n14u nun repeater kardesi rp-n14 veya repeater destekli routerlar vsvs

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama büyük ihtimal superonline fibere geçmeyi düşünüyorum onların verdiği modemi kullancaz gibi. asus n14u modemi bosuna almış olduk :))
  • Airties'ın son modemlerinde arayüz sıkıntısı var. Kayıt cihazı kurulumları ve router kurulumları yaparken arayüze bağlanmakta baya sıkıntılar oluyor. Arayüz zaten çok yavaş ve bir kaç model routerda güvenlik duvarından muhtemelen sıkıntımar çıkıyor. O yüzden airties tan soğdum. TP-Link veya Zyxel daha iyi bana göre.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama büyük ihtimal superonline fibere geçmeyi düşünüyorum onların verdiği modemi kullancaz gibi. asus n14u modemi bosuna almış olduk :))

Sendeki asusun router özelliği var görünüyor. Router olarakta kullanabilirsin.

• erensifiralti kullanıcısına yanıt
    öyle yapıcaz artık. peki aranızda uydunet fiber kullanan varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.