Şimdi Ara

Kablosuz modemden kablo çekilerek wifi kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin. Şuan Bilgisayarımda Tp-Link TD-W8151N 150 Mbps Kablosuz Modem kullanmaktayım. Yandaki eve kablo ile bağlantı çektik. Tek giriş işimizi görmüyor wifi üzerinden telefon vs. bağlantısı yapacağız bunun için Routermi almam gerekiyor Access Pointmi? yardımlarınızı bekliyorum

• Merhaba

Router özellikli ap alirsaniz isinizi çok rahat görür
  • Tek router alsam işimi görmezmi ?
    Örneğin bu cihaz TP-Link TL-WR740N
  • Söylediğin cihazı daha önce hiç denemedim ama Ben kendi evimde Everest EWN-155 kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntım yok. gönül rahatlığıyla alabilirsin kardeşim.
  • İşinizi görür kullanabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1907gfb06

Tek router alsam işimi görmezmi ?
    Örneğin bu cihaz TP-Link TL-WR740N

Görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim Dün tam almaya giderken bi arkadaşımla karşılaştık tesadüfen elinde Zyxel NGB4615 varmış verdi ama ben kuramadım :D Tplinkten köprü ile bağlantı aldım ama Tplinkin interneti gitti nasıl yapcam cevaplarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1907gfb06 -- 14 Kasım 2014; 12:55:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizdeki router veya access point ile arkadaşınızdaki modemlerin ıp numaraları aynı ise ve ikisinde de dhcp aktif ise kesilebilir. Arkadaşınızın modeminin ıp numarası örnek : 192.168.1.1 ise sizinki 192.168.1.2 olmalı sizin cihazınızda dhcp kapalı arkadaşınızın cihazında dhcp açık olmalı ve tp-link 192.168.1.3 ten itibaren ıp dağıtması sağlıklı olur. Arkadaşınızın modeminden gelen kabloyu da sizdeki cihazın wan portuna değil lan portuna takmalısınız. Tp-Link'te köprü modunda değil ppoe olarak çalışmalı köprü olarak çalışacak olan cihaz sizin cihazınız olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcse_turk -- 15 Kasım 2014; 1:54:49 >
  • Aslinda benim tek sorunum tp.link ve zyxelden wifi alammakti simdi dediginiz gibi wan portuna degilde lan portuma taktim hic bir islem yapmadan ikisinden net aliyorum suan tesekkur ederim umarim bi sıkıntı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)

router ap muhabettleri...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.