Bildirim
Kablosuz modemi sadece router olarak kullanma?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Evet aynen öyle yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 7 Ağustos 2007; 16:01:12 > -
WAN olarak ethernet portlarından birini gösterebildiğiniz bir modeminiz varsa yapabilirsiniz. Yoksa olmuyor. Bu modemlerin çoğu WAN olarak DSL/Kablo girişini sabit yapılmışlar. Oysa bazıları WAN olarak birinci ethernet portunu da kullanabiliyorsunuz.
Kısaca her markada mümkün değil. -
Airties sanırım modem. Pratik olarak mümkünde dediğiniz gibi WAN ayarları sabit olabiliyorsa sorun çıkartacak. Bunun yerine ne önerirsiniz wireless olarak uygun fiyata dağıtmak için? -
ben teknosadan belkin marka router aldım 70 kusur milyondu gayet memnunum anlattıgın gibi ethernet cıkısını takıp wireless aldım -
Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Bende modemden gelen etherneti (modem bende değil) bir şekilde yeni aldığım laptopa da kablosuz olarak aktarmak istiyorum. Bunun en ekonomik çözümü nedir? Bir de bazı arkadaşlar Access Point önerdiler. Bunun routerdan farkı nedir ? walla yardımcı olursanız çok sevinirim. switch alıp evin her yerinde kabloyla gezmek istemiyorum. şimdiden sağolun... -
quote:
Orjinalden alıntı: Makkarna
Normal kablolu modemden gelen ethernet hattı kablosuz modeme taksak router özelliği ile bulunduğu mekana wireless olarak neti dağıtabilir miyiz? Karışık gelebilir ama soru basit.
Piyasadki çeşitlerin çoğunu (ama hepsini de değil) görebilmeniz açısından, hepsiburada.com'a gidin. Orada, Bilgisayar/Network Ürünleri/Kablosuz Ürünler/Access Point ve Router'lar altındaki tüm ürünler sizin ihtiyacınızı görebiecektir. Piyasa'da Vatan-Gold-Bimeks hatta TeknoSA'larda da bu modellerin bazıları ve/veya olmayanları bulunmakta.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X