Şimdi Ara

Kablosuz modemime zor bağlanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Exper EWM-01 kablosuz modemim arızalandığı için 1 Hafta kadar önce ZyXEL marka 2 antenli bir modem aldım.Tam modeli şudur: zyxel p660hn-f1z.
    Vatan bilgisayardaki ilgiliye evin metre karesini falan söyledik en uygununun bu olacağını söyledi , evin her yerinden çeker dedi.Bizde inandık aldık.Ancak bir odadan diğerine zor çekiyor.eski modemim tek antenli ancak o bile daha iyi çekiyordu.

Sorum şu; Şimdi bu modeme 120 tl para verdik götürüp kafasınamı vurayım, yoksa kablosuz ayarlarından çözülebilecek bir problemmi?

• Ordakilerin fazla bir bilgisi yok hocam iade edin işinize yaramıyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Ordakilerin fazla bir bilgisi yok hocam iade edin işinize yaramıyorsa.

+1
  • Anladım.Peki önerebileceğiniz bir modem varmı.şuan 120 metrekare bir evde oturuyoruz,1 ay içinde taşınacağız ama yeni evde en fazla 130 140 metre kare olucak.Rahatça kullanabilmek istiyorum önerileriniz varmı?
  • Ben tp link kullanıyorum 3 yıldır herhangi bir sorunum yok. Asus modemlerede çok iyi diyorlar. Modem alırken özellikle anteninin değiştirilebilir olmasına bakın. Sonradan tekrardan modem almak zorunda kalmazsınız anten alıp sorunu çözersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.