Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Exper EWM-01 kablosuz modemim arızalandığı için 1 Hafta kadar önce ZyXELmarka 2 antenli bir modem aldım.Tam modeli şudur: zyxel p660hn-f1z. Vatan bilgisayardaki ilgiliye evin metre karesini falan söyledik en uygununun bu olacağını söyledi , evin her yerinden çeker dedi.Bizde inandık aldık.Ancak bir odadan diğerine zor çekiyor.eski modemim tek antenli ancak o bile daha iyi çekiyordu.
Sorum şu; Şimdi bu modeme 120 tl para verdik götürüp kafasınamı vurayım, yoksa kablosuz ayarlarından çözülebilecek bir problemmi?
Ordakilerin fazla bir bilgisi yok hocam iade edin işinize yaramıyorsa.
quote:
Orijinalden alıntı: Pulmicort
Ordakilerin fazla bir bilgisi yok hocam iade edin işinize yaramıyorsa.
+1
Anladım.Peki önerebileceğiniz bir modem varmı.şuan 120 metrekare bir evde oturuyoruz,1 ay içinde taşınacağız ama yeni evde en fazla 130 140 metre kare olucak.Rahatça kullanabilmek istiyorum önerileriniz varmı?
Ben tp link kullanıyorum 3 yıldır herhangi bir sorunum yok. Asus modemlerede çok iyi diyorlar. Modem alırken özellikle anteninin değiştirilebilir olmasına bakın. Sonradan tekrardan modem almak zorunda kalmazsınız anten alıp sorunu çözersiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme