Şimdi Ara

kablosuz net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese merhabalar.arkadaşlar benim eskiden ttnet kablolu vardı onu iptal ettirdim şimdi ise yeni bir internet almak istiyorum ama alacağım net kablosuz olacak.sizce hangi interneti almalıyım gene ttnetmi yoksa uydunet doping net falan mı almalıyım uydunetin bizim burda hızmeti yok olsaydı alacaktım ama getirebilirlermi bilmiyorum lütfen eğer bir bilginiz varsa paylaşınız hangi internet daha karlı olur ben orta sıklıkta dowload yapan bir insanım ama hızın 5 6 mbit den aşağı düşmesini istemiyorum 100mbps de alabilirim onda hız kaç olur acaba bilmiyorum bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim birde bu wpa şifresini kırıyorlarmış oyle duydum güçlü bir şifre koyupbaşkalarının kullanmasını onlemek icin ne yapılmalı ?

• ttnet fiber kullanıyorum 20 mbit aylık 65 tl gayet memnunum..Zyxel modem var antensiz olsada ev ici sinyal sorunu yasadıgımde diğer modem ile birleştiriyorum...Modem 802.11N destekli 300 mb/sn yeye kadar destekliyor wireless adapterinde destekliyorsa sorun yok.Sifre kırmaya gelince ya adama ağzınla soylesen sifre bu diye zaten 5 haneli şifreyi aklında tutamaz tutsada girerken yanlış girer..10 haneli rakamı nasıl kıracak inanma oyle safsatalara..Modem arayuzune sifre koy yeter...bu videolarda belki eski modem ile yeni modemini birleştirmek istersin..isine yarayabilir

http://www.youtube.com/watch?v=Z2BEZID-bBo

http://www.youtube.com/watch?v=bb7mKmqKKv8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 20 Eylül 2013; 13:51:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

ttnet fiber kullanıyorum 20 mbit aylık 65 tl gayet memnunum..Zyxel modem var antensiz olsada ev ici sinyal sorunu yasadıgımde diğer modem ile birleştiriyorum...Modem 802.11N destekli 300 mb/sn yeye kadar destekliyor wireless adapterinde destekliyorsa sorun yok.Sifre kırmaya gelince ya adama ağzınla soylesen sifre bu diye zaten 5 haneli şifreyi aklında tutamaz tutsada girerken yanlış girer..10 haneli rakamı nasıl kıracak inanma oyle safsatalara..Modem arayuzune sifre koy yeter...bu videolarda belki eski modem ile yeni modemini birleştirmek istersin..isine yarayabilir

http://www.youtube.com/watch?v=Z2BEZID-bBo

http://www.youtube.com/watch?v=bb7mKmqKKv8

sağol kardesım benım eski modem kabloluydu oyle birlestiriliyrmu birde bu doping net fiberi 100mbit 100 tl ondanmı alsam acaba ttnette 100mbit daha pahalıdır dopingin kablosuzu kaça bilmiyorum bu kablolusu heralde

• rica ederim kardeş sorun değil ben böyle yaptım zaten 1 modem boşa cıktı fibere geçince bu sekilde ücretsiz güçlendirdim ...
  • quote:

rica ederim kardeş sorun değil ben böyle yaptım zaten 1 modem boşa cıktı fibere geçince bu sekilde ücretsiz güçlendirdim ...

ttnetin veya başka netlerin verdiği modemler iyimiyoksa paraylamı almak lazım birde bu şifre işini napıcaz o adamlarmı gelip koyacak
  • valla ttnetteydim zaten sadece fibere geçtim oda taksitli bir modem verdiler..zyxell antensiz kısamesafe için iyi ama mesafe uzayınca antensiz olduğu için kotu...Oyuzden antenli airtiesle güçlendirdim..Ne sifresi ??
  • quote:

valla ttnetteydim zaten sadece fibere geçtim oda taksitli bir modem verdiler..zyxell antensiz kısamesafe için iyi ama mesafe uzayınca antensiz olduğu için kotu...Oyuzden antenli airtiesle güçlendirdim..Ne sifresi ??

kardeşim şifre konuluyorya kablosuz modemlere neyse onu boşver o sonraki iş doping net hakkında bir bilgin varmı 100mbit 100 lira sence nasıl bırde 100mbit alırsam kaçlarda indiririm onların verdikleri modemle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maalesef kardeşim dial uptan sonra 10 senedir ttnetteyim memnunum..başka servis sağlayıcıları bilmiyorum ona kullanan arkadaşlar cevap verirse daha iyi olur...
  • quote:

maalesef kardeşim dial uptan sonra 10 senedir ttnetteyim memnunum..başka servis sağlayıcıları bilmiyorum ona kullanan arkadaşlar cevap verirse daha iyi olur...

peki 20mbps netten senin indirme hızın kaç
  • indirdiğim siteye gore değişiyor bazen 300 mb oluyor agda diğer pc açılırsa 200 oluyor 100 oluyor adil kullanım kotasını asınca 45 oluyor 70 oluyor
  • quote:

indirdiğim siteye gore değişiyor bazen 300 mb oluyor agda diğer pc açılırsa 200 oluyor 100 oluyor adil kullanım kotasını asınca 45 oluyor 70 oluyor

tamamda kardesım senın internetin 20mbit değilmi en fazla oyle olması lazım nasıl 300 mbitle indiriyorsun ?
  • valla torrenten bakıyorum oyun indirdiğim zaman en fazla 300 olduğunu gordum...Bilmem nasıl oluyor..Sen sanırım megabit ile megabaytı karıştırdın ikiside mb olarak yazılıyor ama ben 300 megabayt demek istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 20 Eylül 2013; 20:48:10 >
  • evet torrentten indirince cosuyor bazen bendede oluyor o :d sende akn varmı peki
  • quote:

valla torrenten bakıyorum oyun indirdiğim zaman en fazla 300 olduğunu gordum...Bilmem nasıl oluyor..

daha yeni binaya tasındık bizde eski evden tasındık telekom hat getirmesi lazım buraya daha getirmediler 3 ay oldu bende wodemden bağlanıyorum işte sıfırdan internet bağlatıcam ama ttnet yapmayı düşünmüyorum nedense herkes şikayetçi daha iyi bildiğin bir şeyler yokmu kablosuz 100mbit hızda falan fiyatı 90 lira civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blankasnty

evet torrentten indirince cosuyor bazen bendede oluyor o :d sende akn varmı peki

var tabiki 75 gb onu geçersem zaten 300 den 45 e 35 e 70 e düşüyor:D:D
  • valla sikayetci olanların cogu köyde sanırım cunku oralarda adsl kutuları ıslanıyor bodrumdakende oyleydi sık sık sorunlar yaşanıyor..Bizde hersey normal izmirde en iyi ttnet bence..90 tl ye 100mbit olacağını zannetmiyorum..20mbit 65 tl...75 gb akk....
  • Bu arada dilekçe yazıp 10-20 komsudan imza alıp başvurursan daha hızlandırırlar işlemleri
  • quote:

valla sikayetci olanların cogu köyde sanırım cunku oralarda adsl kutuları ıslanıyor bodrumdakende oyleydi sık sık sorunlar yaşanıyor..Bizde hersey normal izmirde en iyi ttnet bence..90 tl ye 100mbit olacağını zannetmiyorum..20mbit 65 tl...75 gb akk....

aynende kardesım doping net 100mbit i 99 tl ? sende ondan al bence ttnet kullanacağına ben kablolu bile olsa o hızda onu almayı düsünüyorum ? ttnetten dahahızlı olmazmı indirme hızı seninki 20mbitken 300 oluyorsa benimki 5000mbit olursa hiç şaşırmam :S
  • valla ben eski kafalıyım genelde taklitlerden kaçınırım bu isin babası ttnet...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.