Bildirim
Kablosuz Projektör
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
MERHABA
BEN ACER KABLOSUZ PROJEKSİYON TEST ETTİM KENDİ PROGRAMI VARDI. -
Selamlar,
Teşekkürler Yıldız74, Benimde deneme ve test etme şansım oldu gördüklerimi yazayım belki benden sonra ihtiyacı olanlara bir cevap olur.
Bu söylediklerim Acer P1266i modelin de gözlemlediklerim.
Projektör Kablosuz yayın yapıyor. Siz bu projektör'e kablosuz olarak bağlanıyorsunuz.
Projektör ekranında perdeye yansıyan ekranda bir IP numarası gözüküyor. (Ör : 192.168.1.100) siz bu adresi tarayıcıya yazıyorsunuz ve bu adresten bir programcık indiriyorsunuz (150K civarı) daha sonra bu programı iki tık ile kuruyorsunuz. Program kurulduktan sonra Project ve Stop butonları olan bir pencere geliyor ekrana tek tuşa basarak yayın yapabiliyorsunuz.
Aklınaza şöyle bir soru gelebilir -ki benim aklıma gelen ilk soru olmuştu. Kablosuz internet bağlantısı kullanmam gereken bir ortamda Projektör'e bağlanınca internetim ne olacak. Bu problemi düşünerek söyle bir çözüm üretmişler. Projektörün arkasındaki Ethernet çıkışına internet hattınıza uzanan bir bağlantı yaptığınızda Projektörünüz otomatik olarak geteway olarak çalışmaya başlıyor.
Evet doğru tahmin ettiniz projektörünüzü artık Access Point - Geteway olarakda kullanabilirsiniz.
Bir bağlantı sınırlaması veya problem ile karşılaşmadık.
Görüntü transfer mesafesi de gayet yeterli.
-
Ek bilgi:
Access Point olarak kullanmak için projektörü hep açık tutmak gerekiyor =(((
Şifresiz bağlantı imkanı veriyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 1 uzun 3 kısa bip
- monitör going to sleep nasıl açılır
- lan ışığı yanmıyor
- kulaklığın dışarı ses vermesini engelleme
- f6flpy-x64 (intel® vmd).zip
- bağlantı sıfırlandı hatası
- secure boot nasıl açılır
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- suya düşen telefona mucize çözüm
- telefon ısınması neden olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X