Modemi görüyor şifreyi giriyorum ama bağlanmıyor . Tekrar şifre soruyor doğru şifre olduğu halde
cihaza manuel olarak ip atamayı denediniz mi? tcp/ip ayarlarından --->aşağıdaki ip adresini kullan şeklinde
Yok hocam denemedim bi bakıyım becerebilirsem :)
bende 422g kullanıyorum hiç öyle bi sorun yaşamadım gayet memnunum ama dediğiniz hata şifre yanlış ise oluyor. kesin emin olun şifreyi doğru yazdığınıza
olmuyosa üste yazdığımı bir deneyin, bu arada ben sadece driver yüklüyorum aletin yazılımını kullanmıyorum, gerekte yok kullanmaya bence
quote:
Orijinalden alıntı: Lasvegaswings
bende 422g kullanıyorum hiç öyle bi sorun yaşamadım gayet memnunum ama dediğiniz hata şifre yanlış ise oluyor. kesin emin olun şifreyi doğru yazdığınıza
olmuyosa üste yazdığımı bir deneyin, bu arada ben sadece driver yüklüyorum aletin yazılımını kullanmıyorum, gerekte yok kullanmaya bence
Yok hocam şifre doğru normal laptopun wireless'ından bağlanıyorum ama bunda bağlanmıyor . Neyse şimdi bişey indiriyorum o bitsin bakacam ayarlara.
Cihazı işyerinde denedim xp bilgisayarda sorunsuz bağlandı. Ama isyerinde uydunet var. Evde ise ttnet airtes modem var işletim sistemide windows 7 sorun devam ediyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme