Şimdi Ara

Kablosuz yayında wpa-psk kullanabilen Acsess Point var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ortak kullandığımız nette telekomun verdiği airties RT-205 modem kullanıyoruz aynı apartmanda. ben bu ağa acsess point ekleyip kapsama alanını genişletmek istediğimde , acsess pointin yayını yansıtabilmesi için modemin şifreleme sisteminin wep olması gerektiğini öğrendim.

Wep çok güvensiz olduğu için şifreleme sistemini değiştirmek istemiyorum.modemi değiştirme şansımda yok. bana wpa-psk ile çalışabilicek acsess point tavsiye edebilirmisiniz acaba. yada bu işi modemin şifreleme sistemini değiştirmeden nasıl hallederim ? bu kadar teknolojinin arasında wep in güvensiz olduğunu bile bile bu firmalar neden böyle yapmış anlamak mümkün değil....

• Mümkünse AP 'ye kadar kablo çekmeniz daha verimli olacaktır.
  • Maalesef pek mümkün değil .Acaba ddwrt yüklenmiş routerlar falan bu işi yapamaz mı ? olay illa rt -205 de mi bitiyo .galiba rt -205 wpa ile acsess point bağlanmasına izin vermio .. bilgisi olan var mı acaba ?
    quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Mümkünse AP 'ye kadar kablo çekmeniz daha verimli olacaktır.
  • Airties cihazlar mesh için şimdilik wep kullanmak zorunda malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhelmet -- 8 Eylül 2009; 12:10:34 >
  • Hocam bende mesh kullanmak zorundamıyım? .Airties sözde iyi markalardan ama şu düştüğüm duruma bak .wpa destekler diye yazıyolar ürünün özelliklerine ama böle durumları hiç belirtmiyorlar...
    quote:

Orijinalden alıntı: Akhelmet

Airties cihazlar mesh için şimdilik wep kullanmak zorunda malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Mümkünse AP 'ye kadar kablo çekmeniz daha verimli olacaktır.

katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.