Bildirim
Kablosuzda karasızım 'Logitech vs. A4Tech'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iş yerimde logitech fare kullanıyordum çok iyiydi sanırım 90$ a filan almıştım, logitech ço çok iyidir ama biraz pahalıdır, evde A4 set kullanıyorum, bebeğimiz fare yi filan biraz hırpaladığı için şimdi biraz sorun yaşıyoruz ama o da fiyatına göre bayağı iyi, para sorunun yoksa logitech öncelikli olur ama o kadar para veremem dersen A4 de üzmez seni -
oyun oynmak için kablosuz alma ..eğer günlük kullanımsa a4 tech yeter gayet güzel mouse 40$+kdv fazladan vermek makul değil.. -
cok hassas dıgılsen a4atech yeterlı bence
ama bı kere alırım dersen kesınlıkle logıtech -
logitech al.parasina degecek bir ürün. -
oyun oynuyasan kablosuz ıyı bı cozum dıgıl -
su kablosuzlardan cektiğim kadar hiç bir seyden çekmemişimdir. bosver arkadaşım alma bende senin gibi ne hevesliyken aldım ama sonra verdim. cok zor oluyor. -
valla ben kablosuz a4atech kulanıyorum.
çok memnunum.
oyunlarda da çok rahatım sanada öneririm. -
Bende microsoft kullanıyorum. Memnunum oyunlardada hiç bir sorun yok.. -
oyuncu değilsen logitech mx1000 laser mouse al ve son noktayı koy...80 .usd civarında olmalı kdv hariç... -
PARANIN ALABİLDİGİ EN İYİ URUNU AL -
tabiiki logitech -
Logitechle kıyaslanmaz a4tech.Allah adamı çarpar (:..mx1000 al top model... -
logiteche kesinlikle değer -
bendek ide iyi -
dostum bence sen kablosuz alma ben aldım sürekli bir şekilde veri hatası veriyo.
sadece mause'nu optik alırsan senin için daha iyi olur -
quote:
Orjinalden alıntı: ihakang
valla ben kablosuz a4atech kulanıyorum.
çok memnunum.
oyunlarda da çok rahatım sanada öneririm.
+1 -
A4 çoğu oyuncu için yeterli olabilir ancak multiplayer fps oyunları oynuyorsanız çok vasat kalacaktır. -
Logitech in kalitesi tartışılmaz. 5 yıl garanti, suya karşı korumalı vs. Bunlar A4tech de yok. Bende A4 tech kullanıyorum oyunlarda problem yaratmıyor ama bi yerlerde logitech görünce keşke alsaydım diyorum.
Logitech -
A4 Hem ucuz hem kaliteli
Benzer içerikler
- işlemciyi anakart üzerine monte etmek
- donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması nedir
- laptop işlemci değişir mi
- ryzen 5 5500 vs 5600
- gürcistan media markt
- amd boykot mu
- i7 860 kaçıncı nesil
- afmf 2
- arc b570
- cpu nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X