merhaba, bende acer travelmate 4102 laptop var. wireless ile internete bağlanmada sık sık sorun ortaya çıkıyor. intel pro 2200 kart var. aynı mekanda başka marka laptopta bağlantı sorunu yaşanmazken benim bağlantımın sık sık kopması beni sinir ediyor. driverı birkaç kez kaldırıp yeniden yükledim ancak bağlantı yine değişmedi. sorun ne olabilir? yardım ederseniz sevinirim.
drıver dan kastınne acer kendı softwareıylemı baglanmaya calısyorsun kablosuz aglara yoksa wındowsun mu bazen acer kendı software u sıkıntı cıkartabılıyor o yuzden bırde wındowsunkıyle dene derım
driver dediğim intel pro wireless 2200 driverı. windowsun softwareini de denedim sonuç aynı. birşeyleri yanlış yapıyorum muhakkak.
baglantı olusuyor ondan sonramı kopuyorsun yoksa hıc mı baglanamıyorsun bıde modeme ne kadar yakınlıkdasın sınyal guclumu
Bendede kablosuz var benım hersey tıkırında bir ara bozuluodu bende format attım bir dene istersen..
Yani işe yarıo..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme