Kablosuz Ultra Yüksek Titreşimli 4 Başlıklı Kas Rahatlatıcı Masaj Aleti ▪️Diğer Sitelerde Ürün Fiyatı Belirtilmiştir 139TL Ürüne Bak ![]() |
Kablosuzitreşimli 4 Başlıklı Kas Rahatlatıcı Masaj Aleti 139TL Piyasası 156TL'den başlıyor
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ürün kesinlikle kablosuzdur.
-
Kablo boyu nedir acaba?
-
kablo sağlam mı -
Bu satıcıdan trendyoldan masaj aleti aldım 1 ay göndermedi iptal ettim zar zor.Elinde olmadan satıyor çok şikayet var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bimde 100 TL :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o uçlardan olacak şarjlı vidalamaya takıp kullanılacak aslında... bu cihaz da şarjlı vidalama bigi duruyor.
-
yapanlar var:
-
bimden 200 e aldım, 1ayda kitlendi motor bozuldu. neyseki iade edebildim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: enderoyapanlar var:
o toptan bulmak lazım. bizde testere yok ama o demir çubuğu topa biraz yamuk takarsak yalpalayarak döneceği için masaj etkisi yapar gibi. denemek lazım topu bulursam.
-
bazı videolarda silikon kurutma topu kullanılmış. türkiye'de pek yok ama alternatif olarak şunlar var:
https://urun.n11.com/diger/el-egzersiz-topu-kirmizi-sert-stres-topu-elastomer-P287340404
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero -- 31 Ocak 2021; 20:55:22 >
-
bundan sipariş ettim, ikiliymiş paketi.
-
-
iyi yapmışsın çünkü benim attıklarım muhtemelen biraz fazla yumuşak. bu daha sert görünüyor. kurutma topu kullandım daha önce tchibo'dan almıştım. bastırınca içine çöküyor gerçekten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X