Şimdi Ara

Kaburgam yamuk :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sol kaburgamın alt kısmında çıkıntı var dikkatli elleyince üst üstüste 2 kemik gibi. daha doktora gitmedim ve yaşım 14 sizce ne yapmalıyım çok moralim bozuluyor.!

• Bendede var...Sadece D vitamini eksikligi demisti doktor bana..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktora gitmekten korkmayın bence, bir an önce gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskaman

Bendede var...Sadece D vitamini eksikligi demisti doktor bana..

Ne d vitaminiymis arkadas. Herseyin altindan bu cikiyor bende de ayni durum var. Sol kaburgamin alt tarafi 1.5-2cm kadar disari cikik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 29 Mart 2012; 3:50:49 >
  • Ya d vitamini alırsam geçermi acaba ya :) bi kere doktora söyledim doğustan olabilir ama yinede ortopedi ye isterseniz gidin demiştiama bunda 3-4 sene önce yoktu zaten daha farkına varlı 2 sene oldu. Yardım edin gözünüzü seveyim.
  • doktora görün elbette.

sana rehber olacak bir site-http://www.pektus.org/kategoridevam.aspx?id=21
  • Ya ağrı sızı yok normal kaburga gibi ama şekil bozuk yani 2 kemik üstüste
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Fİ

doktora görün elbette.

sana rehber olacak bir site-http://www.pektus.org/kategoridevam.aspx?id=21

kardeşim bende çöküntü yok. yani hareket kısıtlılığıda yok bidek arada sırada kalp ritim bozukluğu oluyor o abimdede var babamda da :) bide genelde sağda olur demiş benim solda. belki de benim bu dediklerim kendimi avutma cümlelerimdir :(
  • O zaman abramson ameliyati diye bir arat google da.caresiz degil bunu bil yeter.

• quote:

O zaman abramson ameliyati diye bir arat google da.caresiz degil bunu bil yeter.

Ya pektus hastalıgının görsellerine baktım benikmki böyle değil adamların göğüsü bildiğin içeri girmiş benim alt kaburgam biraz 3cm cıkık. ameliyata gerek olacagını sanmıyorum.
  • Anliyorum,onuda abramson ameliyati ile duzeltiyorlar işte.pektus ile abramson ameliyati ters,biri cikinti biri cokuntu icin.bendede az bişey var,gogsun tam ortasinda ama biraz kilo aldim ve kas yaptim.belli olmuyo şimdi.psikolojini anliyorum.sen bir doktora gorun..
  • sağlık sorunum yok sadece görsel bozukluk var ameliyata gerek kalmaz dimi vücut çalışırsam ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramboba60

sağlık sorunum yok sadece görsel bozukluk var ameliyata gerek kalmaz dimi vücut çalışırsam ? :)

Gormeden birşey diyemem.alt kaburgaysa kas yaparak pek duzelmez.gogus bolgesindeyse bendeki gibi işe yarayabilir.kucuk bir ameliyatla kurtarirsin gibime geliyor.eger anladiysam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ramboba60

sağlık sorunum yok sadece görsel bozukluk var ameliyata gerek kalmaz dimi vücut çalışırsam ? :)

Gormeden birşey diyemem.alt kaburgaysa kas yaparak pek duzelmez.gogus bolgesindeyse bendeki gibi işe yarayabilir.kucuk bir ameliyatla kurtarirsin gibime geliyor.eger anladiysam.

peki bir şey diyecem ben istemezsem ameliyat olmam değil mi yani zorunlu değil sonuçta sağlık etkilemiyor ?
  • Yok,hatta cok daha ileri boyuttaki bozukluklarin bile yok.ameliyat olmak zorunda degilsin.goruntuden memnensan sorun yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.