Şimdi Ara

Kaç cm lik çanak tercih etmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimin balkonuna çanak kurduracağım. kaç cm lik çanank kullanmak daha mantıklıdır. Dsmar digitürk bunlar için 60 cm yetiyor sanırım. Daha büyük çanak koydurmanın özellikle bozuk havalarda yayın kalitesi açısından bir etkisi oluyor mu? 90 cm lik çanağa gerek var mı?

• Ege bölgesinde 85 Cm İnverto çanak kullanıyorum ve çok memnunum...Yağmurlu + fırtınalı havalarda çok istisnaidir sinyal kesikliği.

Türksat'da çanak çapları hakkında öneride bulunmmuş.................. http://www.turksat.com.tr/content/view/47/190/
  • Markanın da önemi var anladığım kadarı ile, hangi marka çanak, LNB, kablo doruduyla biraz daha genişletmiş olalım ozaman
  • Resti gördüm arttırıyorum

++ Çanaklarda saç kalınlığından yüzeye atılan boyanın bile kaliteye etkisi var ama, çok ince detaylar bunlar.... Ben bu yüzden hiç uğraşmadım ve direk Dikey elektronikten İnverto 85 Cm çanak aldım Faturalı ve garantili satılması malın durumunu belli ediyor zaten.... Ha, aslında tüm markaların çanaklarını türkiyede ÖAS gibi sayılı firmalar yapıyor ama, tabi 1. kalite 2. kalite 3. kalite gibi detaylar ile.... Bende bu detaylara takılmamak için direk İnverto aldım...

++ LNB olarak zaten Avrupada kendini kanıtlamış İnverto Black Ultradan şaşmam...Hep bu modeli kullanır ve tavsiye ederim... Tabi, Red Extend serisi çok iyidir ve Ultra dan daha ucuzdur....

++ Kablo olarak RG 6/U6 Kodlu kablonunda Klas, Reçber, Belden, Technisat, gibi TSEK Kalite belgesine sahip olan üreticilerini tercih ederim

• 60 cm çanak ve satıcı gazlamasıyla aldığım dandirik Hiremco marka LNB ile ilk haziran yağmurunda görüntü gitti. Ondan sonra 90 cm çanak ile Sharp LNB kurdurdum. Henüz bir yağmura denk gelmedim aslında bugün tam deneme günüymüş ama işteyim maalesef. Yağmurlu bir gün sonrası yorumlarımı yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramis1

Evimin balkonuna çanak kurduracağım. kaç cm lik çanank kullanmak daha mantıklıdır. Dsmar digitürk bunlar için 60 cm yetiyor sanırım. Daha büyük çanak koydurmanın özellikle bozuk havalarda yayın kalitesi açısından bir etkisi oluyor mu? 90 cm lik çanağa gerek var mı?

60lik tavsiye etmem 90lik alip rahat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık 60-70 cm lik antenler iyi ayarlnırsa sorun yaratmaz. Sıkıntısız kullanabilirsiniz. Garantili olsun derseniz 70 cm lik de olabilir.

http://www.hepsidijital.com/BAFF-70-CM-DELiKLi-ANTEN_301906.html#0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 70Cm lik Baff çanak kullandım ve tavsiye ederim. Oldukça kalitelidir....
  • ÇAnakta bile markanın önemi var sanırım. BAff dışında hangi markalar güvenilirdir. LNB konusunda da en iyisi sharp anladığıma göre?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.