direk uyuyamyorum. Radyo ile sersemleyip uykuya dalıyorum.
aynen yaklaşık 1,5 saat boyunca sağa sola dönüp müzik dinliyorum sonra yatıyorum.
Minimum 30 dakika
+2 saatte bile zor uyuyanlar için ilaç ile çözüm var.tired sana ne kadar gıcık olsam da linkini attığın konuya cevap yazacaktım ama forum linki atmışın mobil link olaydı yazardım birşeyler.
Bazen 5dkk da, bazen 1-1,5 saatte, bazende gün ağarana kadar uyuyamıorum... Neden böyle oluyor acaba?
Telefondan DH'ye giriyorum uykum genele kadar. Gözlerim kapanmaya başladığı gibi yatınca hemen uyuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Freut Mich
direk uyuyamyorum. Radyo ile sersemleyip uykuya dalıyorum.
+1
Çok yorgunsam 5dk içinde dalmış olurum, ama yorgun değilsem en az 45dk
uyurken nefes aldığımı bile hissetmiyorum ne hikmetse
1 , 1.5 saat
minimum 1 saat.kafada o kadar çok şey kurguluyom ve düşünüyorum ki bazen sabaha kadar uyumadığım oluyor.ayrıca düşer düşmez uyuyanları çok kıskanıyorum.
Hergün aynı terane yaklaşık yarım saat uyuyamam. Bazen öyle olur ki, bu 3-4 hatta bir gün tam 6 saat uyumaya çalıştım ve gene başaramadım.
O yüzden düzenim kaçtı. En azından 2-3 gibi yatağa girmem lazım ki uyuyabileyim. Hatta bazen 4-5'de yatağa giriyorum o zaman işte 5 dk içinde uyuyorum. Ama tabi 10-11 ayaktayım yine.
yaşadığım şeyleri düşünmekten ve keşkelerim yüzünden 1 saat çoğunlukla
0,00000000000000000000000001
quote:
Orijinalden alıntı: Rhpsody
Telefondan DH'ye giriyorum uykum genele kadar. Gözlerim kapanmaya başladığı gibi yatınca hemen uyuyorum.
Aynen
anında uyurum direk ertesi gün çok önemli olağan dışı bieşy yoksa, varsa eğer biraz düşünme süreci oluyor tabi