Eğer hiç uykum yoksa 2-3 saatten önce uyuyamam. Döner dururum sinir olurum Normal seviyede uykum varsa yarım saat civarı sürer uyumam. Çok uykum varsa 10dk da sızarım
En az yarım saat kırk dakika dönerim sarhoş olsam bile sızamam o derece. Galiba uykuya dalmakta sorun yaşıyorum kafa bir türlü kapatmıyor kendini sürekli ondan ona düşünüyorum uykum da ağır değildir ama arada hiç uyanmam uykum bölünmez.
Senelerdir asla yastığa kafamı koyar koymaz uyumuşluğum yoktur. Uyku problemi midir nedir anlamadım ama bu duyguyu hiç yaşayamadım. Bir tek seneler önce içmiştim yazlıkta bir o gün ne olduysa eve gittim direkt olarak daldım uykuya. Kafam boş rahattım ondan olsa gerek. Bazen o kadar çok şeyi takıyorum ki uyumak bile istemiyorum.
Aklıma Due Date filmi geldi
yattıkdan 20 30 dk sonra uyuyabiliyorum
1 saat
Diyelimki yatağa 12 gibi giriyorsam 2.30 gibi uyumuş oluyorum çok ciddiyim galiba problemliyim
2 saati buluyor uyumam boşlukta gibi hissediyorum bazen
120
13 Dakika 49 Saniye 20 salise
Saat tuttum beyler tabi yanımdaki saatle beynimi birleştirmek zor oldu bu arada bi rüya 3-4 saat sürüyor haberiniz olsun
Yorgunluk ve uykusuzluk durumuma göre değişir. Ama genelde 15 dk da falan heralde. Bir de yastığımı, partnerimmiş gibi hayal edip, sarılıyorum.Öpüyorum falan Durumum vahim... Bir kıza sarılmanın verdiği hissiyatı, yastıklarda simule ediyorum ben
saat kaçta yatmaya karar verirsem vereyim en erken 2 saatte uyuyabiliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kszra
saat kaçta yatmaya karar verirsem vereyim en erken 2 saatte uyuyabiliyorum
+1 Duruma göre 3, 4, 5 saate de çıkabiliyor.
min : 2dk. max: 20dk.
Uykum olduğu zaman 1.30 saat civarı , uykum yoksa 4-5 saat civarı.
uykum olmadan uyumaya çalışıyorsam saatlerce döner dururum hatta hayattan bıkarım o zamanda. uykuluysam 5-10 dk
quote:
Orijinalden alıntı: Turbulencia
Televizyon açıp 20 dakikaya dalarım. Ama dizi ilgimi çekerse oturur izlerim, sonra izlerken uyurum.
+1
Çok yorgunsam 2 dakika ama normal bir şekilde yattığım bir şey düşünüyorum max 15 dk falan.
hiç saymadım ama sanırsam en az 5 dakika ile 3 arası olabiliyor bazı zamanlar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme