Şimdi Ara

kac dil biliyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gürcüce ingilizce rusçayada başladık inş hazrlk bitince bide rusça olck:P
  • ileri düzey olsa gerek ingilizce , orta seviye ispanyolca ve liseden kalma şu sıralar başlangıç seviyeye kadar düşmüş olsa gerek almanca
  • Bir tane karikatür vardı o aklıma geldi. İş veren adam sekreterine şöyle diyordu "cv sinde orta seviye ingilizce biliyorum diyenleri direk çöpe at " diye. Çok gülmüştüm ya. Bizim millet 2 kelime ingilizce bilip ortaseviye biliyorum diyorlar ya hastayım ona
  • ingilizce altyazılı filmleri izleyip anlayabiliyorum o derece ingilizce bilgim var işte

türkçe de ehh işte
  • İngilizce, Almanca (Sprachdiplom), Fransızca (DELF B2)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Bir tane karikatür vardı o aklıma geldi. İş veren adam sekreterine şöyle diyordu "cv sinde orta seviye ingilizce biliyorum diyenleri direk çöpe at " diye. Çok gülmüştüm ya. Bizim millet 2 kelime ingilizce bilip ortaseviye biliyorum diyorlar ya hastayım ona

karikatürdeki mantık çok dogru ama . bu anket türkiye genelinde yapılsa ortalma 2 falan çıkar herhalde.
    öyle biliyorum demekle olmaz .sınav sonucu vs lazım ama di mi.

ingilizce bilenler kpds puanlarını da söylese daha iyi olur aslında. şahsen ben kendimi hazır hissetmiyorum. gelecek seneden itibaren girmeye başlayacagım sınavlara.

• pre int. ingilizce
    ve Türkçe

ingilizce öğrendikten sonra Almanca rusça ve arapça öğrenmek.
  • Advanced İngilizce
    Ucundan(baya bir ucundan) Almanca ve tabiki Türkçe :) Fransızca ve Japonca öğrenmeyi planlıyorum. Almancamı ilerletmem iyi olurdu ama bir türlü ısınamadım :/
  • kendi dilim dahil 1 tane
  • arapça ingilizce ve türkçe :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

İngilizce biliyorum %50 kadar. Meğer ne kadar büyük bir eksiklikmiş yabancı dil. İsterim ki Fransızca veya Arapça öğreneyim. Anadilim gibi konuşayım...

Ekleme: A1 seviyesinde Yunanca biliyorum. Kursuna gittim.
  • Dünyadaki çoğu kişinin ingilizce bildiği bir zamanda 2.dil öğrenme hevesim yok, hea eğer beyin göçü yapmışsan tabii ki o ülkenin dilini bilmek gerekir, veya edebiyat veya tarih profesoruyseniz olabilir. Ki şu an tek uğraşım ingilizcemi geliştirmek.
  • Upper ıntermediate ingilizce
    yeni başladım italyanca
  • İngilizce orta seviye...
    Ve başlangıç seviyesine döndüğüm diller: Almanca, Fransızca, Rusça, Arapça, İbranice, Esperanto.
  • Elementary seviyesinde İngilizce ( 4 aydır İngilizce öğreniyorum)
    Anadil Türkçe
  • yani Türkçe için 1 dersem, İngilizce bilgime yaklaşık 0,18 dersem. Yaklaşık 1,18 dil biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 21 Şubat 2012; 12:24:08 >
  • Orta seviye İngilizce, Çok iyi Türkçe ve %1 Japonca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Orta seviye İngilizce, Çok iyi Türkçe ve %1 Japonca.

Hahaha aynen anime izleye izleye japoncayı kaptım
  • İntermediate İngilizce (yakında upper)
    Elementary Almanca
    Şakır Şakır Türkçe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

İntermediate İngilizce (yakında upper)
    Elementary Almanca
    Şakır Şakır Türkçe

yakında upper demişsin kursa mı gidiyorsun ?
    bide intermediate'a nasıl çıktın ben elementary kitapları takılmadan okuyabiliyorum artık level atlamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 8 Mart 2012; 11:07:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.