Şimdi Ara

kac dil biliyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samot -- 2 Ağustos 2013; 5:35:23 >
  • Türkçe xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

İntermediate İngilizce (yakında upper)
    Elementary Almanca
    Şakır Şakır Türkçe

yakında upper demişsin kursa mı gidiyorsun ?
    bide intermediate'a nasıl çıktın ben elementary kitapları takılmadan okuyabiliyorum artık level atlamak istiyorum

Kurs sayılır. En son passive (edilgen fiil çatısı) gördüm.

O zaman pre intermediate oku bence internette de videolu anlatımlar bulabilirsin. Level olarak ben 4-5 okuyorum 6 advance zaten penguin readers tavsiyemdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İngilizce - Almanca .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Orta seviye İngilizce, Çok iyi Türkçe ve %1 Japonca.

Hahaha aynen anime izleye izleye japoncayı kaptım

Aynen dostum. :)
  • quote:

quote:

quote:

İntermediate İngilizce (yakında upper)
    Elementary Almanca
    Şakır Şakır Türkçe

yakında upper demişsin kursa mı gidiyorsun ?
    bide intermediate'a nasıl çıktın ben elementary kitapları takılmadan okuyabiliyorum artık level atlamak istiyorum

Kurs sayılır. En son passive (edilgen fiil çatısı) gördüm.

O zaman pre intermediate oku bence internette de videolu anlatımlar bulabilirsin. Level olarak ben 4-5 okuyorum 6 advance zaten penguin readers tavsiyemdir.

Cevabın için sagol

• Türkçe dışında iyi ingilizce ve orta seviyede rusça
  • Upper intermediate ingilizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 18 Mart 2012; 16:42:52 >
  • ingilizce
    almanca
    boşnakça
  • quote:

Orijinalden alıntı: kievemlak

Arkadaslar merhaba

Turkıyede bır arastırma yapılsa ınsanımız kac dıl bılıyor dıye sonucları ne cıkar ?

Benim düşüncem işler acıcı bir durum meydana gelir.

Donanım haber forum anketimizde ortalama ne cıkacak bakalım :

kac dil biliyorsunuz?

arkadasım sen kac dil biliyorsun da içler acısı diyorsun gorende dicek sanki 10 dil biliyor ben ingilterede yaşadım 2-3 yıl ordakiler bile 2 dilden fazla bilmez oda yüzde 70 i 1 dil biliyor bu sonrada gorme laflar nerden geliyor aklınıza anlamadımki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 21 Mart 2012; 14:23:12 >
  • Ileri duzeyde

Ingilizce
    Rusca
    Azerice
    Italyanca
    Ispanyolca
  • ozaman bir gün düzeyin n kadar ileri oldugu açısından çalışmalar yaparız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 22 Mart 2012; 13:18:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Araştırmadan kastımız insanlara sormaksa Türkiye'de insanların %90'ı orta derecede İngilizce biliyordur. Teste tabi tutulacaksak bu rakam komik değerlere düşer. İngilizcemi geliştiriyorum, yeteri seviyeye geldiği zaman İspanyolca öğrenmek istiyorum.

Aynen bende İspanyolca istiyorum biraz baktımda maşallah İngilizce gibi değil çok meşakatli görünüyor öğrenmesi.Sonrada Rusça istiyorum.Tabi istemekle olmuyor görcez artık ilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY

ozaman bir gün düzeyin n kadar ileri oldugu açısından çalışmalar yaparız :)

benim polemik yaratmak veya sallamak gibi bir niyetim yok.dogum yerim Azerbaycan oldugu icin Azerice zaten anadilim.Azerbaycandaki egitim 80 li yillarda yani benim dogdugum tarihlerde Sovyet kontrolunde oldugu icin Rusca da var.Universiteyi de ABD de dil kursu arti lisans olarak okudum.Ingilzice,Italyanca ve Ispanyolca da bundan kaynaklaniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaeli41trky

quote:

Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY

ozaman bir gün düzeyin n kadar ileri oldugu açısından çalışmalar yaparız :)

benim polemik yaratmak veya sallamak gibi bir niyetim yok.dogum yerim Azerbaycan oldugu icin Azerice zaten anadilim.Azerbaycandaki egitim 80 li yillarda yani benim dogdugum tarihlerde Sovyet kontrolunde oldugu icin Rusca da var.Universiteyi de ABD de dil kursu arti lisans olarak okudum.Ingilzice,Italyanca ve Ispanyolca da bundan kaynaklaniyor.

ona bakarsanız aynı sekilde bende londrdaydım tr ye geldim yeniden hani azericeyi anlarımda amerikada 3 dil ogrendim diyorsunuz arkadasım o dilleri ogrendim demeniz için o ülekeler gittiğinizde o dile hakim olmus olmanız gerekmektedir.. sadece bazı seyleri anlıyorsunuzdur o kadar bu bilmek olmaz bedne londrada her gün milyonlarca kelime duyuyordum ogreniyodum sagdan soldan baska dillere ait ama bu o dili biliyom anlamına gelmez..tek yurtdısında olan siz degilsiniz lüntfen milleti kanıdrmayın amerikada 3 dil ogrenmek gibi...

• ingilizce ve almanca. hatta hayatımı bu sayede kazanıyorum :)
  • Rusca,Ukraynaca,Ingilizce bunlari. Ruscayi ana dilim gibi geri kalanlari ileri derecede. 2-3 dili daha orta seviyede biliyorum ama yazmayacagim onlari
  • almanca ingilizce türkce :D
  • orta seviye ingilizce , İleri seviye Türkçe
  • Türkçe - İngilizce - Lehçe - (diğer 4-5 dillerin ana kelimelerini)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.