Ben saymadım.Ev hayvanat bahçesine döndü.İstemesemde zorla bize göç ediyorlar.Bu yüzden ölen gördüklerimin yarısından fazlası telef oldu.
Ben bir hayvan düşmanıyım.Nerde bir ince uzun böceklerden,sivrisineklerden yada örümcek görürsem işini bitiriyorum.Eve zorla gelip yerleşiyorlar bu kadar da olmaz ki.
Bİ ARA "ŞEREFSİZ" ADINDA KUŞUM VARDI O DA FİRAR ETTİ
bi tane citizen im var.başka hayvan yok
quote:
Orijinalden alıntı: HaDeS
Bi köpeğim var. Ama ne köpek...
quote:
Orijinalden alıntı: verbatim
Alıntıları Göster
kobra beslerim ben
quote:
Orijinalden alıntı: fakepotasium
kobra beslerim ben
Alıntıları Göster
on tane balığım var mutlu mesut yaşıyorlar akvaryumda
quote:
Orijinalden alıntı: verbatim
Alıntıları Göster
evde beslemiyorum korkuyorum yaws ama forumda birtane bakıyorum daha kolay oluyor tomagochi hesabı
quote:
Orijinalden alıntı: iRoNMaSTeR
evde beslemiyorum korkuyorum yaws ama forumda birtane bakıyorum daha kolay oluyor tomagochi hesabı
Alıntıları Göster
3 tane balıgım var cok tatlılar.
quote:
Orijinalden alıntı: egzantirig
3 tane balıgım var cok tatlılar.
Alıntıları Göster
benim ablam var evde
quote:
Orijinalden alıntı: sputnick
benim ablam var evde
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sputnick
benim ablam var evde
/>
quote:
Orijinalden alıntı: sputnick
benim ablam var evde
Alıntıları Göster
quote:
benim ablam var evde
kaldırın artık sputun cezayı bıhh size
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
quote:
benim ablam var evde
kaldırın artık sputun cezayı bıhh size
Alıntıları Göster
kola icirmenin zararli oldugunu ogrenene kadar kanarya besledim..
quote:
Orijinalden alıntı: fakepotasium
kobra beslerim ben
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: HaDeS
Bana şerefsiz dense, ben de dönüp arkama bile bakmadan giderdim!..
quote:
Orjinalden alıntı: verbatim
Benim -bu tarihte- ne zaman köpeğim oldu yaa?..
quote:
Orjinalden alıntı: fakepotasium
kobra beslerim ben
quote:
Orijinalden alıntı: Shen
quote:
Orjinalden alıntı: HaDeS
Bana şerefsiz dense, ben de dönüp arkama bile bakmadan giderdim!..
quote:
Orjinalden alıntı: verbatim
Benim -bu tarihte- ne zaman köpeğim oldu yaa?..
quote:
Orjinalden alıntı: fakepotasium
kobra beslerim ben
Alıntıları Göster
durun sayıyom hortlamış bu konu ya neyse devam 6 tane ineğimiz var.bir tane koyun aldık ama yavrulayacak yakında,tavuklarımız ve ördeklerimiz vardı kuş gribi yüzünden kesildiler köpek yok babaannem sevmez. kedimizde yok ama komşunun kedisi hep bizde kuş türü eve aldırmıyo annem halbukı bitane muhabbet kuşu istiyom neymiş torumları geliyo daha bebekler olmazmış at varmıydı dıye sormayın oda vardı ama işe yaramadığı için satıldı evet hepsi bu
quote:
Orijinalden alıntı: AseLaL
durun sayıyom hortlamış bu konu ya neyse devam 6 tane ineğimiz var.bir tane koyun aldık ama yavrulayacak yakında,tavuklarımız ve ördeklerimiz vardı kuş gribi yüzünden kesildiler köpek yok babaannem sevmez. kedimizde yok ama komşunun kedisi hep bizde kuş türü eve aldırmıyo annem halbukı bitane muhabbet kuşu istiyom neymiş torumları geliyo daha bebekler olmazmış at varmıydı dıye sormayın oda vardı ama işe yaramadığı için satıldı evet hepsi bu
Alıntıları Göster
adı çamur olan bi itim var
quote:
Orijinalden alıntı: silent scream
adı çamur olan bi itim var
Alıntıları Göster
Bir tane kongo jakom var.. 2 yaşında... 26 tanede balık var. chiklet..
quote:
Orijinalden alıntı: WILLIAMs
Bir tane kongo jakom var.. 2 yaşında... 26 tanede balık var. chiklet..
Alıntıları Göster
Bi muhabbet kuşum vardı oda yalnızlıktan öldü
quote:
Orijinalden alıntı: blue_wind
Bi muhabbet kuşum vardı oda yalnızlıktan öldü
Alıntıları Göster
başlık kaç hayvan besliyosunuz yerine kaç hayvan geberttiniz olcaktı herhalde.ne bu hyvan sevgisi gözlerimi yaşarttınız ben şu ana kadar horoz,tavşan,bıldırcın,muhabbet kuşu,karga ve kedi besledim.şu an kedi ve muhabbet kuşu var.diğerleri çeşitli şekillerde hayata veda etti ama bıldırcınların normal yaşama süresi 6 yılı geçerek 8 sene yaşamıştı bizim bıldırcın o da bi gün kafesini açık bırakmışız karganın gazabına uğramış zavallı eve bi geldik ki balkonda bi kanat kalmış üzülmüştük be şimdi silvester la tweety modundaıss
quote:
Orijinalden alıntı: Odysseus347
başlık kaç hayvan besliyosunuz yerine kaç hayvan geberttiniz olcaktı herhalde.ne bu hyvan sevgisi gözlerimi yaşarttınız ben şu ana kadar horoz,tavşan,bıldırcın,muhabbet kuşu,karga ve kedi besledim.şu an kedi ve muhabbet kuşu var.diğerleri çeşitli şekillerde hayata veda etti ama bıldırcınların normal yaşama süresi 6 yılı geçerek 8 sene yaşamıştı bizim bıldırcın o da bi gün kafesini açık bırakmışız karganın gazabına uğramış zavallı eve bi geldik ki balkonda bi kanat kalmış üzülmüştük be şimdi silvester la tweety modundaıss
Alıntıları Göster
156 tane pire besliom kimsede yok bi bende varisterseniz satarım tanesi 1000ytl msn:................@hotmail.com
quote:
Orijinalden alıntı: Odysseus347
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Odysseus347