Şimdi Ara

Kaç Kişiyiz ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar hergün yeni bir konuda şu version kırılacak mı kırıldı mı gibi birçok soru mevcut şuan benim psp vitrin süsü olarak beklemede duruyor alışmaya başladım malesef sormak istedigim kaç kişi psp 3000 ( 3004 silm & lite ) ye sahip ve kırılmasının bekliyor cevaplarımız ( Ben. ) şeklinde olursa daha güzel olur sanırsam şimdiden herkeze teşekkürler bakalım Kaç Kişiyiz ??? : ) Ben. in yanına versiyonunuzu da yazarsanız tam süper olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 8 Ağustos 2010; 9:21:01 >

• Ben. 6.00
  • PSP'yi ilk aldığımda ben de bu durumdaydım. Şimdilik UMD'lerle yetinin, eninde sonunda mutlaka kırılır.
  • PSP GO VAR BENDE 6.31 VERSİYON UMD DE YOK MECBUR STOREDEN PARA VEREREK ALIYORUZ
  • Kusura bakma, ben bir fat psp sahibi olarak, bu yeni versiyonlar hakkında pek bilgi sahibi değilim
  • ben 5.55
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1907ovunc1907

ben 5.55

arkadaş sen gene şanslısın snki hmn çıkar

kırılamayanların dikkatini çekerim bu linke bakın bi ben bişiy anlamadım http://pspcustomfirmware.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 14 Eylül 2010; 17:47:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasılsınız?(Gün 6)
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEN V. 6.20

ama ben bilinçli olarak kırılamayacağını bile bile aldım. oyun değiştiriyom param oldukcada eski oyunlardan ucuza alıp değişim yapıyom koleksyon gibi bişeyim olsun ileride cocuklarıma bırakırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.