arkadaşlar ben olympusta demın ıtıbarıyle 20 lvloldum eğer olympusta party yapmak ıstıyen olursa(çünkü party bulmakta zorlanılıo)oyundan bana pm atın CaYLpSo
Ben venicede 10 level oldum sıkıldım bıraktım girmedim hiçde sevmedim zaten
gelince kascan dimi
23Lv oldum bugün bard olduğum genelde pt istediğimde alıyolar hemen kendi kendine kasılıyo char
oyunu sevmedim 11 lwlde bırakdim pff güzel degilkii
20 lv. wizard, ve sıkıldım diyen arkadaşlar güzel bir partiye girerseniz oynarsanız gerçekten zevk alıyorsunuz
21 Rogue+croshbow
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
katılıyorum 30 oldum bıraktım ya hiç bir zevki yok zaten canavarlar 37 ye kadar e peki 37 den sonra napçaz karakomda avrupa charıylamı kasıcaz itemleri nasıl giyicez hiç düşünen yok bunlar ahhh oyunun içene içine ettiler gül gibi oyun gitti ahh uleyn ahhh joymax ı bana vercekler varya neler yaparım
quote:
Orjinalden alıntı: _CrAzY_
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
katılıyorum 30 oldum bıraktım ya hiç bir zevki yok zaten canavarlar 37 ye kadar e peki 37 den sonra napçaz karakomda avrupa charıylamı kasıcaz itemleri nasıl giyicez hiç düşünen yok bunlar ahhh oyunun içene içine ettiler gül gibi oyun gitti ahh uleyn ahhh joymax ı bana vercekler varya neler yaparım
açın bir wizard full ınt.. 16 ya kadar solo kasın sora chakji workerlerde 21 e kadar kasın.. ondan sora pt lere gidip semerkand kıytılarında pt ile kasın..
bakın bakalım lvl nası alıosun..
ayrıca suanda silahlar ve kıyafetler 6d ye kadar war
Sro İle İlgim Kalmadı Artık.
24 clericAlmayan parti olmuyor..Teklif geliyor hatta,partide cleric lazım ayrıl gel diye.. Hiç düşünmezdim cleric'i..Bi baktım Europe geldiğinde içim ona ısındı.. Heal-Buff
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme