Şimdi Ara

Kaç maç ceza alırız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hükümet tarafından bir provokasyon olabilir diye düşünüyorum ben, yapmayacakları şey değil.
  • ceza gelmez nie olaylar melodon başladi
  • Meloya kırmızı veriliyorsa Sabrininkide kırmızıydı.
  • bence direkt stadyumsuz oynayın, dağda çayırda çimende.. gözlerden uzak olun.
  • En az 10

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık bu vatandaşı beşiktaş maçına vermesinler, bunun yönettiği her maç olayımız oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

ceza gelmez nie olaylar melodon başladi

Melo mu soktu o kadar kişiyi?
    yapmayın arkadaşım, yapmayın! sahaya girmek nedir ya? küfür edersin zaten onu herkes yapıyorda sahaya girmek ne demek?
  • Melo gs falan hikaye bu tamamen planli programli gezi olaylari... Mac kaybedilirse bunlar yapilacakti ve yapildi yazik oldu cokta iyi baslamisti bjk..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-8 arası bekliyorum bende. 90+2'de olacak iş değil.
  • Şu elektronik bilet olayı acil gelsin.

• Aga bu taraftarlara noluyo ya cahil misiniz ? Normal bir maç kaybetmişsin olur yani ne bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

Beni kötü niyetli olarak algılamayın, bugün sizin kazanmanızı istiyordum ama 10 maçın altında ceza gelirse yazıklar olsun bu ülkeye.. Bu linç girişimidir, organize bir harekettir.. Ve bu maç 2-1 tescil edilmez, tatil edilir cezası 3-0 hükmen mağlubiyettir.. Çok kötü oldu sizin için.. Artık şampiyonluk da düşünmeyin.. O sahaya atlayanların hangi beyinle hayatta kaldıklarını merak ediyorum.. 2-1 yeniksin, rakibin 10 kişi kaldı ve son şans olarak çok tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullanacaksın.. Hangi akılla sahaya giriyorsun.. Kimse melo helo hülooo demesin sakın..

Valla ya versinler. Elektronik bilet olayı acil gelmeli. Sporla siyaset iç içe olmalı diyenler gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Hocam yanlış hatırlamıyorsam Muslera sakatlandı topu taça attı, Beşiktaş topu geri vermek yerine atak yaptı o sırada Melo kırmızı kart gördü.. Melo kartı görünce kale arkasından taraftarlar inmeye başladı, o sırada Melo dışarı çıkarken yabancı madde yağdı ve Meloda formasını gösterdi ama bunun sahaya girenlerle alakası yoktu çünkü o tribünden kimse stada girmedi.. Olay tamamiyle siyasi, Birileri Beşiktaşı oyuna getirdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Hocam yanlış hatırlamıyorsam Muslera sakatlandı topu taça attı, Beşiktaş topu geri vermek yerine atak yaptı o sırada Melo kırmızı kart gördü.. Melo kartı görünce kale arkasından taraftarlar inmeye başladı, o sırada Melo dışarı çıkarken yabancı madde yağdı ve Meloda formasını gösterdi ama bunun sahaya girenlerle alakası yoktu çünkü o tribünden kimse stada girmedi.. Olay tamamiyle siyasi, Birileri Beşiktaşı oyuna getirdi..

Sevgili jessiej,

Bu ülkede siyasi olmayan birşey varmı, şimdi h.şükür dinliyorum bakalım ne diyecek !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Sevgili jessiej,

Bu ülkede siyasi olmayan birşey varmı, şimdi h.şükür dinliyorum bakalım ne diyecek !

Birilerinin çArşı'dan intikam almaları için en uygun maç bu maçtı,derbi için gelicek kalabalığı kullanıp çok güzel proveke ettiler takımı, daha maçın son 20 dakikasında çıktı olaylar, stadda devamlı taraftarların kendi içinde kavga vardı..

• Stat da yasanan olaylar tribunde siyasi slogani destekleyenlere armagan olsun. Daha dun yazdim.sporla siyaset icice girmesin diye alin size ilk meyvesini verdi. Simdi dilimleyip tabaga koyup afiyetle yiyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: jAccuse

En az 8 olmalı. Melo 2+2 alır
    İyi gittiğimiz zaman mutlaka bişeyler oluyor.
  • futbola siyaset karıştıranları degil 1 bilet alana 1 bilet bedava veren beşiktaş yönetiminide yargılamak gerek pazarda domatesmi satıyorsun bedava bilet dagıtıyorsun o biletleri kimbilir kimlerin eline geçti sahada maç oynanırken bile tribün kavgaları vardı 34, dk.da taksim gezi protestosu vardı yayıncı kuruluş tribün hoparlorünü kapatıp eski

maçlardan seyirci sesini tvde aktardı herşey ayarlı yayıncı kuruluş buna kendini hazırlamış büyük cezalarda yolda olası puan silmelerde olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalhirca

futbola siyaset karıştıranları degil 1 bilet alana 1 bilet bedava veren beşiktaş yönetiminide yargılamak gerek pazarda domatesmi satıyorsun bedava bilet dagıtıyorsun o biletleri kimbilir kimlerin eline geçti sahada maç oynanırken bile tribün kavgaları vardı 34, dk.da taksim gezi protestosu vardı yayıncı kuruluş tribün hoparlorünü kapatıp eski

maçlardan seyirci sesini tvde aktardı herşey ayarlı yayıncı kuruluş buna kendini hazırlamış büyük cezalarda yolda olası puan silmelerde olabilir

itiresen5821 ‏@itiresen 51 dk
    Bunca yıldır çArşı'nın göbeğinde Kapalı da maç izledim Tekbirle saldıran çArşı görmedim

https://twitter.com/itiresen

Çarşı'nın açıklamaları

https://twitter.com/Tri...atus/381847019137925120

Kaç maç ceza alırız?

Oraya süs olsun diye bırakılan naylon iskemlerler de cabası

• gerçekten yazık çarşı nın 1453 grubundan kurtulması lazım

naylon iskemleler stadda ki görevlilerin oturması için orada bulunuyor lig tvde şansal ın programında bu konu konuşuldu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.