Şimdi Ara

KAC OYUN SIZI ICINDE HISSEDIRDI VE HANGI OYUNLAR? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -BROTHERS IN ARMS -(ÇOK İYİ)
    -COH -(MÜKEMMEL)
    -F.E.A.R -(ÇOK İYİ)
    -SILENT HUNTER 3 (MÜKEMMEL)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MY55

Fahrenheit:Indigo Prophency

+1000
  • fallout 1&2..
  • GTA Vice City
    GTA Vice City
    GTA Vice City
    ha bir de GTA Vice City var...
  • COD 2
    Max Payne (off valla hani sırat köprüsü gibi çizgilerin üzerinde yürüdüğümüz bi bölüm vardı.. offffffffffff neydi orası ya.. bebek ağlama sesleri.. öldürülen eşinin çığlıkları.. Kalp atışları.. valla tühlerim tiken tiken oluyodu)

Daha çok oyun varda şuanda aklıma gelmiyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuratcan -- 1 Ağustos 2007; 14:12:48 >
  • hıc kımse tdu yazmamıs,ya arkadaslar bu oyunu benmı cok abartıyorum,kokpıt bıre bır aynı yapılmıs ıcerden navıgasyondan yok takıpı yapmak,orman yoluna geldıgınde tek serıtte sollamalar falan,cok gercekcı ben bu oyunda frene basınca one dogru ırkılıyorum sankı ııcndeymıs gıbı
  • Kesinlikle Silent Hill, hayatımın ilk oyunlarındandı. Arkadaşlarla bir araya gelirdik, 4.1 ses sitemimiz vardı o zaman. Açardık sesi, radyoyu dinlerdik gelen giden var mı diye. O otelin bir anda tamamen değişik bir yer olması, ilk canavarla karşılaştığımız yer, korku içinde çözdüğümüz puzzle'lar hala aklımda.

Bir de Mafia ile HL2 var.
  • CoD 2. Onun gibi atmosfere girdiğim bi oyun daha hatırlamıyorum. Her mermi geçişinde üstümden bende eğiliyordum o derece
  • fm 07 call of duty
  • POP WW ve T2T
  • Battlefield 2
  • ı COD 2 baktım oradaki alman düşmalığı benide sardı.küfür yağdırıyodum almanlara orda.
  • mafia,rome total war,cod serisi,tcm 05
  • maifa tek geçerim . çok farklı bir oyun .oynayanlar beni anlar.sadece bir oyun deil ..oyunu bitirdiğimde sanki film izlemişimde o bitmiş gibidi ve sonu çok farklı bitti.ara demolar mükemmledi.müzikler süperdi.oyunu şöyle anlatayım biraz gta biraz maxpane karıştırılmış mükemmel bir oyun yapılmış . oynamayanlara tavsiye ederim.kesinlikle seveceklerdir.eğer sizinde bukadar etkilendiğiniz bir oyun varsa bana tavsiye edin.(resident evil serisininde güzel olduğunu duydum )
  • cod2cod1fm 07 cm 07
  • splinter cell choas theory sanırım boyle yazılıyodu,super bı oyun dene bence,patakute adam vurmak yok,sessız yaklasmalar derınden ılerlemeler adamın arkasından boynna sarılıp bogarak oldurmek,baya heycan verıcı.
  • sureklı savas tarzı,vurdulu kırdılı oyunlar yazılmıs,mesela fs x oynarken kendınızı gercekden pılot hıssetmedınızmı,veya haulın oynarken,orhan babanın muzıklerınıde oyuna atarak ve dınleyerek hıcmı kamyon soforu moduna gırmedınız...
  • gece F.E.A.R oynarken elimden klavyeyi fırlatıığımı biliorm kalktm kapattım oyunu sora
  • Öncelikle SILENT HILL. Bu oyunu ilk oynadıgımda resmen sinirlerim bozulmuştu gerilmekten... Ortamıyla, konusuyla, sesleriyle harika bir oyun bence.......

Ek olarak FEAR ve TDU yazabilirim....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.