Şimdi Ara

Kaç para olursa ADSL den vazgeçersiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: casual

en düşük 29 ytl çok yüksek bir fiyat.. bir arkadaş dialup ta yıllarca yüksek faturalar ödediği için simdi adsl de 512 sınırsız için 160 ytl ödeyebileceğini söylüyor.. DÜN DÜNDÜR BU GÜN BUGÜNDÜR... dialup tarih olmuştur.. aslında insanların dialup zamanında kazan kaldırması gerekiyordu ama olmadı. bu gün için adsl pahalıdır .. neye göre diye sorarsanız... diğer ülkelerin adsl fiyatları ile kişi başına düşen milli gelir kıyaslandığında bizim fiyatlara göre kat kat ucuzdur.. daha şimdi almanya da bir öğrenci arkadaş
    yaz tatilinde bir işyerinde çalışmaya başladı aylık 1.800 ytl alacak.. evet aylık bin sekiz yüz yeni türk lirası henüz 16 yaşında bunuda ekleyeyim..

ee orası almanya, burda o paranın biraz fazlasını profesyonel mühendisler ancak alıyor. gelişmiş ülkelerle burayı kıyaslamaktan vazgeçin artık. senin sağlık, eğitim sistemin ne ki, aldığın para onlar kadar olsun.

• 29 ytl nin üzerine çıksın aboneliği anında iptal ederim.29 ytl bile çok pahalı yabancılar bedavaya internet kullanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beorn26

256 sınırsız 10 milyon olursa adsl kullanmaktan vageçerim. kazık yemeye alıştım bir kere

• quote:

Orjinalden alıntı: beorn26

256 sınırsız 10 milyon olursa adsl kullanmaktan vageçerim. kazık yemeye alıştım bir kere

TT nin kazığının boşluğunu yine TT doldurur. Hatta indirim yapıyoruz der biraz titretir o kazığı. Kazık o sırada daha büyük delik açar. Sonra daha büyük bi kazık getirirler. Ye babam Ye

• quote:

Orjinalden alıntı: [KingPin] ©

TTnet'in iki düzineden fazla DNS sunucusu var ancak modemler DNS sorguladığında tüm kullanıcılarına aynı iki DNS sunucuyu tahsis ediyor (benim yaşadığım Ankara'da 195.175.37.14 ve 195.175.37.69). Oysa ki; istatiki fiziksel analizler (system management) yapmalı ve modemleri sürekli yeni verilerle güncellemesi gerekirdi! (dünya standartlarının 6 katı üzerindeki bu paraları alıp ne yapıyor?). Ödenen bedel 6 katı olsa bir nebze iyi (kötünün-iyisi), ancak hizmet de ona ters oranla en az 6 kat kötü!. En yakınımdaki DNS server, en hızlısıdır diye bir kural mı var?!. Çalışmayan bir sistemin benim ne kadar yakınımda olduğunun ne anlamı var? ).

DNS sorununu çözmek için; [link=http://n2.trky.net/TRKY-DnsAyar_setup.exe ver.2.0'ı indirin...
    TTnet'in tüm DNS'lerini pingliyor ve çalışanların en hızlılarını (3 adet) WinRegistry'e kaydediyor.

Ne zaman sorun hissederseniz programı çalıştırın, vazifesini yaptığında görev çuğundaki simgesine sağ-klikleyip kaldırın (belleğe yerleşik çalışmasını önermiyorum, çünkü; bir DNS ayarı değiştirmek için yaklaşık 7MB bellek tüketiyor!)

... ha, bu arada sorunuz neydi?!

teşekkürler umarım dediğin gibidir

• Fiyat 10 YTL olursa aynı gün bırakırım. En ucuz bağlantı 50 YTL olursa da seve seve yine bağlatırım.
  • bu hizmete 29ytl cok bile kimileride yurt dışıyla kıyaslamyın orası yurtdışı diyor acaba nereyle kıyaslıcaz peki yurtiçinde bi başka firmamı var bu hzimetin haramı cok büyük zaten yurtdışında internet bedava binlerce netcafe var gider işimi hallederim
  • 29 ytl bile şuan ck fazla aslına 512limitliyi 10milyon filan yapıcaksın
  • 256 K sınırsıza 49,5 YTL vermem Kotalı bişiler tercih ederim. Sanırım şu anki durumumuz (256 sınırsızların verebileceği rakam açısından) psikolojik üst sınır...
  • ne kadar pahalı olursa olsun mecburen kullanıcaz daha ucuz bir servis sağlayıcı bulun ona geçelim, hepsi birlik olup bizi kerizliyolar nasılsa
  • kablo net şu anda şirketi ödemeyi yapmak istemiyorsan 75ytl ye 512, 36 ytl ye 256 bağlantı sunuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

quote:

Orjinalden alıntı: raptor2006

En düşük fiyat 29 YTL den 1 kuruş yukarı çıksın İPTAL ettiririm

+1905

ettirmeyenin bence 29lira bırak bir kuruşu bir lira çıksa yinede ettiremezsin

• quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Fiyat 10 YTL olursa aynı gün bırakırım. En ucuz bağlantı 50 YTL olursa da seve seve yine bağlatırım.

bu nedemek şimdi tam olarak anlayamadım.. ucuz olmasını istemiyomusun yani..
  • Zaten Aylık 52 YTL ödüyorum 256 Sınırsıza (49 + Statik IP) 70 e kadar devam 70 den sonrasını da :) hızla doğru orantılı düşünürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 19 Temmuz 2006; 20:33:57 >
  • 29 bile çok valla..
    35-40 olursa vazgeçebilirim..
  • az kaldı az...
    para değil de sömürülmek, enayi yerine konmak, aptal muamalesi görmek beni deli ediyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kotiledon

az kaldı az...
    para değil de sömürülmek, enayi yerine konmak, aptal muamalesi görmek beni deli ediyor...

+1
    internet olmazsa olmazlarımızdan biri oldu elimiz mahkum kullanıcaz
    ama diğer ülkelerin internet bağlantılarıyla kıyaslamaları duydukça fitil oluyorum
    Telekom bizi sömürüyo buda haliyle batıyo
  • Telekom İle İlgili Görüş Öneri Ve Tepkileri Olanlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_5958651/mpage_1/key_//tm.htm#5958651

ADSL Arızası,Görüşleri,Hız Ve Bağlantı Sorunları Olanlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_5958663/mpage_1/key_//tm.htm#5958663
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.