quote:Orijinalden alıntı: Kissed by Fire1.5-2 sene falan.Alıntıları Göster Kendimi bildim bileli aynı berbere giderim
quote:Orijinalden alıntı: t3ntativ3Kendimi bildim bileli aynı berbere giderim Alıntıları Göster traş olurken doğdum
quote:Orijinalden alıntı: *Joker7-8 yıl :DAlıntıları Göster küçüklüğümden beri aynı berbere gidiyorum
quote:Orijinalden alıntı: BluePageküçüklüğümden beri aynı berbere gidiyorumAlıntıları Göster Sürekli aynı berbere giderseniz adam naparsam yapayım, bu gene gelecek der, bok gibi keser.
quote:Orijinalden alıntı: BluePageküçüklüğümden beri aynı berbere gidiyorumAlıntıları Göster 84 lüyüm 20 senedir aynı berbere gidiyorum kısacası çocukluğumdan beri
quote:Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651DSürekli aynı berbere giderseniz adam naparsam yapayım, bu gene gelecek der, bok gibi keser.Alıntıları Göster 5 yıldır aynı berbere gidiyorum
quote:Orijinalden alıntı: uA_emir075 yıldır aynı berbere gidiyorumAlıntıları Göster Valla senelerdir. 8yaşında şu anki oturduğum mahalleye taşındım, o günden beri (9yıldır), aynı berbere gidip dururum.
quote:Orijinalden alıntı: el_jerichoValla senelerdir. 8yaşında şu anki oturduğum mahalleye taşındım, o günden beri (9yıldır), aynı berbere gidip dururum.Alıntıları Göster 6
quote:Orijinalden alıntı: GöKHaN 356Alıntıları Göster 1 yıldan fazla oldu her seferinde farklı saç modeli deniyorum
quote:Orijinalden alıntı: GöKHaN 356Alıntıları Göster Birine yaklasik 2 sene gittim bi keresinde çok kötü kesti okuldaki ark.lar dalga geçtiler sonra bi daha gitmedim... Digerine 1 sene gittim güzel kesiyordu ama adam kapatti... Suankine 1 kez gittim yani 2 gündür gidiyorum güzel kesti yine oraya gidecem...
quote:Orijinalden alıntı: waRRioR1 yıldan fazla oldu her seferinde farklı saç modeli deniyorumAlıntıları Göster 12
quote:Orijinalden alıntı: Ivoorzwart12Alıntıları Göster şimdilik belli bi kufarörüm yok kime denk gelirse ona duruyom
quote:Orijinalden alıntı: Mono87quote:Orijinalden alıntı: Ivoorzwart 12 +1Alıntıları Göster 6 aydır berbere gitmiyorum