Şimdi Ara

Kaç Watt Power Gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Daha önceleri hangi anakartı almam gerektiği konusunda bir konu açıp yardımlarınızı aldım çok teşekkür ederim. Şimdi merak ettiğim soru alacağım parçalara kaç watt power gerektiği. Çünkü benim power da yaşlılığı dolayısıyla mefta oldu. Tahminimce 250w dan yüksek gerekiyor ama bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Alacağım parçalar:

AMD ATHLON II X2 260 3.2GHZ 2MB AM3 işlemci.
    4Gb DDR3 Zeppelin RAM
    Gigabyte AM3 Uyumlu Anakart.
    Bunların haricinde kendime ait Nvidia GeForce 9500 Gt ekran kartım var. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joshua0650 -- 26 Aralık 2012; 19:45:21 >

• 350 400 yeterlidir
  • al 500 watt dursun lazım olur.
    zaten 400 vattla 500 watt arasında fiyat farkı fazla yokturç
    bahsettiğiniz sisteme yakın bir sistem kullanıyordum.
    350 watt psu yetiyordu.
    sistemi deişince psuyu kenara kaldırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

al 500 watt dursun lazım olur.
    zaten 400 vattla 500 watt arasında fiyat farkı fazla yokturç
    bahsettiğiniz sisteme yakın bir sistem kullanıyordum.
    350 watt psu yetiyordu.
    sistemi deişince psuyu kenara kaldırdım

maddi olarak 3ün5in lafı var bunları da zaten zar zor alıyorum. Azami gerekli olacak 400 desek yetmeme gibi bi durumu olamaz değil mi?
  • 400 havada karada yeter ama yarın obur gun iyi bi ekran kartı alınca yetmez. o zaman 500 w al diyen arkadaşlar haklı olur. 400 w yeter ama 500 almanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinaydogan

400 havada karada yeter ama yarın obur gun iyi bi ekran kartı alınca yetmez. o zaman 500 w al diyen arkadaşlar haklı olur. 400 w yeter ama 500 almanı öneririm.

Haklisin hacım ekran kartını yükseltmek gibi bi durumda daha fazla güç gerekecek. O zaman ona göreyapayımalışverişi

• Ekran kartını yükseltmem zaten yükseltince de işlemci darboğaz falan yapar hiç gerek yok falan dersen 400 w dandik olmayan bir psu işini görecektir.Mesela ben HD 7870 ile high power 500 w psu kullanıyorum hiç bir sıkıntı çıkmadı daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joshua0650

quote:

Orijinalden alıntı: aydinaydogan

400 havada karada yeter ama yarın obur gun iyi bi ekran kartı alınca yetmez. o zaman 500 w al diyen arkadaşlar haklı olur. 400 w yeter ama 500 almanı öneririm.

Haklisin hacım ekran kartını yükseltmek gibi bi durumda daha fazla güç gerekecek. O zaman ona göreyapayımalışverişi

aynen eninde sonunda bişeyleri upgrade edicen. hiç diilse 500 watt power her ihtiyacını görür aklından çıkmış olur. marka olarak da high power tavsiye ederim.

• http://www.thermaltake.outervision.com/
    Sistemin güç ihtiyacını hesaplamak için bir site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spy55 -- 26 Aralık 2012; 20:24:34 >
  • 450 watt yeter
  • başlangıç seviyesi bir bilgisayar 350-400w arası bir psu idare edecektir ancak dersenki upgrade felan yapacağım o taktirde dha yuksek degere sahip kaliteli bir psu al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csms -- 26 Aralık 2012; 20:33:41 >
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. 500 W psu da karar kıldım ona göre yapacağım alışverişimi. Tekrar teşekkürler iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.