< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
kaç yaşına kadar uzadınız (ssli) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Abim var ünide 183tü şu an 190 24 yaşında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10. Sınıf 162
11. Sınıf 170
12 sınıf 177
şu an 185 im
Yaş 27
-
hocam nasıl oldu da 12.sınıftan sonra uzadınız genetik mi yoksa boy uzatmayla ilgili bir çabanız oldu mu (aman beslenmeme dikkat edeyim çok uyuyyaım,yüzmeye gideyim falan
-
anne 172 baba 176 idi.
Ben kafaya çok takıyordum kısayım diye, sınıftaki en kısa erkek bendim. kızların yarısı benden uzundu. bizimkiler de doktora götürdü. 16 yaşında 162’ydim, çocuk endokrin uzmanına gittik. sol el bilek filmi çekildi, kemik yaşım 12-13 mü ne çıkmıştı. daha uzamana çok var dedi, bir hesap yaptı 182-192 arasında olacaksın demişti. o zaman inanmamıştım çünkü 16’dan sonra uzayan pek görmemiştim. doktora sordum basket oynayayım mı diye “çok bir etkisi yok ne istiyorsan onu yap dedi.
dediğin hiçbirini de yapmadım. spor olarak 18 yaşında boksa başladım 1-2 sene yaptım ama araştırmalara göre sporun uzamada pek bir etkisi yokmuş yani uzayacağın varsa uzuyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 5 Ocak 2023; 14:39:17 > -
annen uzunmuş hocam ondan iyi uzamışsın babalarımız aynı boyda ama benim anne 155 falandır en fazla
bir de bu kemik yaşı sizde neden öyle küçükmüş acaba ben gitsem benim kemik yaşı kaç çıkar
-
valla bilmiyorum ben yaşımdan da ufak gösteririm sakal falan da 22-23 yaşında düzgün çıkmaya başladı. 18’e kadar tüy bile yoktu.
İşte ne kadar uzayacağını aşağı yukarı bu yolla öğrenebilirsin.
-
sakala göreyse ben bittim o zaman hocam
çünkü 18 yaşındayım,maymun gibiyim her tarafım kıl,sakal da çıkıyor
-
ben geç ergenliğe girdim, sakal bıyık da ergenliğe erken girdiğini gösteriyor. muhtemelen pek uzamazsın bu saatten sonra.
edit: bir de 3 senedir uzamadım demişsin. gelişimin tamamlanmış artık uzaman imkansız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 5 Ocak 2023; 14:57:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cüce kaldın diyorsunuz yani
-
20 ye kadar biter istisnalar hariç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16. Boy 168.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
YUKARI
-
1,76 normal bir boy. Ayakabbıyla 1,78 oluyorsun zaten. Yani sen ortalama bir insansın. 1,80 de normal. 1,85 uzun boya girer. 1,90 çok uzun, 2 metre anormal uzundur. Kısa boy 1,70 ve altıdır.
Dipnot: Jason Statham'ın boyu 1,78 :)
Tom Hardy 1,75 :)
Hiç ünlü olmasaydılar bile bir çok kadının ilgisini çekebilecek adamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 10 Ocak 2023; 19:57:31 >
Geçen seneye göre 2-3 cm uzadım yaş 18
185 olmayı çok isterdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
182 de olur
-
ben ilkokuldayken 1.70 civarlarındaydım. bi tane velet diye tabir ettiğim çocuk vardı boyu 1.40 civarı bişeydi. seneler sonra berberde gördüm. 2 den fazla. ben 88 im.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X