Şimdi Ara

kaç yaşına kadar uzadınız (ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 10.sınıfın başında beden hocamız boy ve kilomuzu ölçmüştü e okuldan ona baktım şimdi o zaman 176 çıkmışım üstünden 3 seneden fazla(mezunum) geçmiş hemen hemen hiç uzamamışım acaba ilerde uzar mıyım ? siz kaç yaşına kadar uzadınız (2004lüyüm)
    kaç yaşına kadar uzadınız (ssli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D38C48ADC -- 29 Aralık 2022; 22:6:3 >

• 13 yaşımda 1.82 oldum, 17 yaşımda 1.83 oldum ve bir daha uzamadım. Yaş 27 şuanda

İlkokul ve orta okulda en iri ve uzun bendim.

11 yaşımda iken boyum 1.62, kilom 85'di, 12 yaşımda iken boyum 1.73 kilom 80'di ve 13 yaşımda iken boyum 1.82 kilomda 71'e düşmüştü.

Korkuyordum 2 metre olurum diye ama zaten sonra da uzamadım.

Edit: Benden kısa olan bazı arkadaşlarım arasında, bugün 1.95 hatta 2.00 olan bile olmuş. :)

Adam 16 yaşında iken benden kısaydı, bugün 2 metre olmuş. Yemin ediyorum şok oldum. Adam 20'lerde bile uzamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlu.Dal.95 -- 29 Aralık 2022; 21:55:39 >
  • Mutlu.Dal.95 kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru mu söylüyorsun atıyorsun gibi geldi her sene boyunu bildiğin için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neden atayım güzel kardeşim. Sana yalan borcum mu var? Ya da egomu mu tatmin edeyim saçma sapan şeyle. Biliyorum da ondan söylüyorum.

• Kilon düşük
    Boyun bir erkek için kısa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama seninle güreş yapsa (sen daha uzun ve kilolusundur diye varsayıyorum) seni güreşte yer belki? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlu.Dal.95 -- 29 Aralık 2022; 22:2:30 >
  • Şuan 77 kiloyum,boy için doğru söylüyorsun ama yine de Türkiye ortalamsının üstündeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D38C48ADC -- 29 Aralık 2022; 22:8:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen de bu ego varken senin boy takıntın hiç bir zaman düzelmez. Sen sen ol insanlarla kendini kıyaslama. Anladın mı? kaç yaşına kadar uzadınız (ssli) 

Hocam söylediğim şeyin neresi ego

• 15 yaşına kadar 183 tıkandım.

• Yazdığın yorumu iyice oku, anlarsın.

Anlamadım,anlatın

• Up ama

Yavaş yesin midesine oturmıyımkaç yaşına kadar uzadınız (ssli) 

• Boy lise sonuna kadar uzayabilir sonrasında uzamazsın. Ben Lise 1 ya da 2'ye kadar uzamıştım, sonrasında 1cm bile uzamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brotha -- 29 Aralık 2022; 23:38:16 >
  • 17 yaşıma kadar uzadım

• Kanka senin boyun ve kilon kaç?

• Bazısı sonradan uzuyor diğer akrabaların uzunsa biraz daha uzarsın

• Bi ara 189 olmuşum ne zaman bu kadar uzadım bilmiyorum. Lise de deve gibiydim. Boyu boşver ufaklık uzasın boyum uzun da o küççük kaldı

• İdiyotloji İ kullanıcısına yanıt
    +10 ise yeter hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.