Şimdi Ara

Dostlar, 20 yaşından sonra kaç cm uzadınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
19.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bir süredir kendimi 178 biliyordum, bugün spor salonunda boyumu merak ettim, biriyle kıyas yaptık, 181 boyundayım diyen adamdan daha uzun çıktım. İlk önce şaka yaptığını sandım ama adam kendini basbaya 181'rim diyordu. Gittim bugün eczanede ayakkabılarımı falan çıkardım boy ölçümü yaptım 175,5 çıktım.

Sorum şu, sizce 20 yaşındaki biri, 20 yaşından sonra uzar mı? Uzarza kaç cm uzar?

Cevaplarsanız çok sevinirim.

• Sporcular için bazı örnekler var fakat normal biriyseniz 1 cm zor. Anca ameliyat gibi doğal olmayan yöntemler lazım bu durumda...
  • Uzamazsın.

181 i oyuncak mı sanmış millet 10 cm fazladan söyleyince 180 e orta boy diyenler ülkesinde yaşıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaReis_24

Sporcular için bazı örnekler var fakat normal biriyseniz 1 cm zor. Anca ameliyat gibi doğal olmayan yöntemler lazım bu durumda...

o kadar zor mu yahu? erkek 24 yaşına uzar diyorlar.

2-3 cm imkanı yok mu?
  • 10 cm e yakın uzadım. 196yim suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebbx41

10 cm e yakın uzadım. 196yim suan

ciddi mi bu ? 20 yaşından sonra 10 cm uzadınız yani
  • 31 cm 217'yim şimdi.
  • Yüzün full siyah sakalla kaplıysa uzamassın 20 den sonra.
  • Kardeşim boyu uzayan olsa ne olur olmasa ne olur? Adamın boyu uzadı diye seninkinin uzayacağının garantisi yok. Bekle gör. Uzarsan uzarsın. Uzamassan zaten kalırsın. Değişen bir şey yok.
  • 0
  • O adam 1.81 değildir bu bir. Herkes yalan söylüyor boyu konusunda. Boy takıntısı çok millette. Sakalı olmayan adam uzar 20 den sonra da az buz. Ama sakal kıl çok ise uzama olmaz. Uzama bittiğinde sakallar doğru dürüst çıkmaya başlar.

Sakallar çıkana kadar uzama maksimumdadır.
  • 31 cm damarlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reverse_Flash

quote:

Orijinalden alıntı: Ebbx41

10 cm e yakın uzadım. 196yim suan

ciddi mi bu ? 20 yaşından sonra 10 cm uzadınız yani

lise1 160 lise son 185 bitirdim. 20 li yaşlarımda 185 dim hala sonrasında birden boy attım tekrardan

edit: 8. sınıfta 192 olup suan 22 yasında olan arkadasım ise hiç uzamadı 192 kalmıstı buda baska canlı sahit oldugum bi örnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebbx41 -- 16 Eylül 2017; 21:51:10 >
  • İbretlik tespit hocam.
  • Hocam normal olarak ölçmedim ama 5.5 inch telefonu geçiyordu şimdi 9.7 lik tablete bile varıyor
  • Ebbx41 E kullanıcısına yanıt
    20 yaşından sonra değişiklik yaptın mı hayatında boy uzamasına etki edebilecek. benim de sakalım falan çıkmadı daha 19 yaşındayım
  • Yaş 17 boy 1.87 1-2 sene once takardim 1.82 1.80 dim o zamanlar daha takmiyorum boyum guzel...
  • 24 yaşındayım. 20 yaşından bu yana 2 cm uzadım. 178den 180e ulaştım. Hala sakalım yok. Uzamaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 16 Eylül 2017; 23:46:8 >
  • Yaş 18 boy 167 kafa rahat
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    Dediğinizin mantığı nedir hocam meraktan soruyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.