Şimdi Ara

Dostlar, 20 yaşından sonra kaç cm uzadınız. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
19.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sakakarın gür çıktığı zaman bilki daha da uzamazsın.Tıp olarak hipofiz bezi yavaşlayinca vücutdaki hormonlar farklı etki gösteriyor. Bunlardan biride fazla gür sakal çıkması.185 im daha sakallarım seyrek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99 kasım doğumluyum , boyum 1.76 cm :( Son 1 yıldır 1cm uzadım . Umudumu yitiriyorum yavaş yavaş...
    Ulan 1.80 olsaydım bari .

Bu arada bazı cahil arkadaşlar sakal konusuna değinmiş alakası yok o testesteron hormonu ile alakalı , testesteron da hipofiz ile doğrudan bağlantılı bir hormon değil .

Eklemlerindeki uzun kemik uçlarındaki kapakçıklar kapandıysa boyun uzamaz eğer kapanmadıysa uzar . Ortopediste git ve öğren kapanıp kapanmadığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14D640FEB -- 17 Eylül 2017; 1:41:55 >
  • bu konuda yalan atan insanlara acayip oluyorum. 18 yasimdan beri sabit boyum 184 185.

adamdan uzunum ben 185 im diyor. kardesim 178 anca varsin diyorum, hayir illa 185 im diyecek. ulan ... 185 degilsin iste niye bu kadar takiyorsun?

boy mevzusu millet icin ego unsuru haline gelmiş. aramizfa 5 6 cm olan adamlar 185 im diyor

177 boyunda olanlar 180 e yuvarliyor ahahah tuhaf bir milletiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gıbıç

Dediğinizin mantığı nedir hocam meraktan soruyorum.

Kendi gozlemim sadece siyah sakalli esmer olupta 20 den sonra uzayan gormedim ama birisi cikar aksini yazarsa beni yanlislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Yüzün full siyah sakalla kaplıysa uzamassın 20 den sonra.

yüzüm kızıl sakalla kaplıysa?
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    He anladım hocam. Cidden ilgimi öekti de ondan sordum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.