Şimdi Ara

20 yaşında boyu uzayan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yerde okudum erkekler 24 -25 e kadar uzuyormus . Ben yeni 20 oldum. evde egzersiz yapıyorum belki uzar

• Uzayacağın yoksa uzamazsın, tabii ki egzersizlerin faydası olur ama boyun uzamayacaksa uzamaz.

Ne insanlar gördüm hep sağlıksız beslenip, düzensiz yaşayıp çok uzun boylu, ama ne insanlar gördüm ki hep sağlıklı beslenip düzenli yaşıyor ama boyu çok kısa.

Genlerinde yoksa boyunun uzaması egzersizle pek olacak iş değil gibi. Ancak denemekten zarar gelmez dediklerime takılma.

• Ergenliğe geç girdiysen olabilir bence

Ben de geç girdim.ben de 20yim gorucez bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ergenliğe geç girdim millet cinselliği dibine kadar öğrenmişken ben cinselliğin csini bilmiyordum yıllarca ama erkenden uzadım nedense

• 25'e kadar uzamak falan milyonda bir olacak bir şey çok değişik bir genetiğe sahipsen. 18-19 olduğun zaman durur artık uzama. Fazlası çok ekstradır ve istisnadır. Şanslıysan 1 santim uzarsın egzersizlerle. Ama uğraştığına değmez. Kaç boyun?

• quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

Ben ergenliğe geç girdim millet cinselliği dibine kadar öğrenmişken ben cinselliğin csini bilmiyordum yıllarca ama erkenden uzadım nedense

Ben de öyleydim ama 17-18 gibi yani lise 3-4 o kadar hızlı boy attım ki gören şaşırıyordu okulda 100 kişiden duydum ne yedin ne içtin naptın diye o kadar ani uzayınca :D

Lise bittikten sonra uzadim mi bilmiyorum olculmedim ama gören arkadaşlarım yine uzamissin dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

Ben de öyleydim ama 17-18 gibi yani lise 3-4 o kadar hızlı boy attım ki gören şaşırıyordu okulda 100 kişiden duydum ne yedin ne içtin naptın diye o kadar ani uzayınca :D

Lise bittikten sonra uzadim mi bilmiyorum olculmedim ama gören arkadaşlarım yine uzamissin dedi

Alıntıları Göster

boyun kaç sevindim uzamana boy takıntısı olan çok kız var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dökülme var mi yaş 15
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • meola147of kullanıcısına yanıt
    Yanlış değilsem 174-175
  • quote:

boyun kaç sevindim uzamana boy takıntısı olan çok kız var

Alıntıları Göster
    Açıkçası boy takıntım benim de var air maxden(ve türevi kalinlikta) başka ayakkabı giymiyorum 3 cm ekliyordur umarim

En son olculdugumde çıplak ayak askeriye ölçümü 1.83tü olculeli 1.5 seneden fazla oldu herhalde. Ondan sonra ölçmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

Açıkçası boy takıntım benim de var air maxden(ve türevi kalinlikta) başka ayakkabı giymiyorum 3 cm ekliyordur umarim

En son olculdugumde çıplak ayak askeriye ölçümü 1.83tü olculeli 1.5 seneden fazla oldu herhalde. Ondan sonra ölçmedim

Alıntıları Göster

çok iyi

• 183 cm op başına koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0BFFCF852

Yanlış değilsem 174-175

Minimum 180 şart bence hocam umarım uzarsınız uzamazsanız üzülmemeye çalışın

• Hayatta hiç bir alanda şansım yok 😀😀😀
    Usta birde diyorlar evde normal metre ile olcunce eksik oluyormuş . İşte diyor evde 180 çıktım eczanede , spor salonunda vs 183-184 cm
  • Çok kısa değilsin ama uzun da değilsin, türkiye erkek ortalaması 176 o yüzden çok takma.

• quote:

çok iyi

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam sag olun

Aslında degistiremeyecegimiz ozelliklere takılmak yersiz bunun farkındayım ama kompleksime engel olamıyorum insanogluyuz insan hep bir fazlasını istiyor ben de 195 olmayı çok isterdim ama doğarken boyumuzu fiziksel ozelliklerimizi seçmiyoruz.

Tercih konusu olanlar ise eleştirilebilir elbette. Bir de ergenlik dönemini doğru geçirip genetiğin izin verdiği max noktaya ulaşmak başka yapabilecegimiz bir şey yok

• quote:

Ne insanlar gördüm hep sağlıksız beslenip, düzensiz yaşayıp çok uzun boylu, ama ne insanlar gördüm ki hep sağlıklı beslenip düzenli yaşıyor ama boyu çok kısa.

Kesinlikle katılıyorum kişinin genetiğine bağlı
  • Ben uzadım ama 2 cm falan

Aile hekimi sağlık ocağı ölçümü ve evdekilerin beni polisliğe zorlaması(boy sınırı 167 dir) ile ev ölçümlerin 168 di. Bunların üzerinden 2 yıl falan geçmiştir. Şimdi 24 yaşındayım ve 170 bazen 170.5 çıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.