Hepinize merhabalar 15 yaşındayım. Daha 4-5 gün önce falan boyumu 1.76 olarak ölçmüştüm. 4-5 gün geçtikten sonra kısalmış gibi hissettim. Bana küçük gelen okuldaki arkadaşlarım benimle eşit gözüküyordu. Neyse bugün evde bir ölçeyim dedim ve 1.72 çıktım. Doğru düzgün ölçtüğüme eminim. Düzenli beslenen biri falan değilim çoğunlukla abur cubur ve tost yiyorum. Ama ben önceden de pek düzenli beslenen biri değildim neden şimdi aniden kısaldım anlamıyorum. Var mı başına gelen, bu konu hakkında bilgisi olan ?
İmkansız..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
İlk ölçümü sabah erkenden, ikinci ölçümüyse gece vakti yaptıysan olabilir ama yinede 4cm imkansız...
İmkansız diyorsunuz ama oldu işte
Yanlış ölçmüş olabilirsin. Ya da ölçtüğün alet farklıdır. Eczanede ölçtür sabah erken saatte.
quote:
Orijinalden alıntı: Krone
Yanlış ölçmüş olabilirsin. Ya da ölçtüğün alet farklıdır. Eczanede ölçtür sabah erken saatte.
Ölçtüğüm alet aynı ve yanlış ölçmediğime eminim hocam.
Sen aniden kisaldigina inaniyosan bizde bunun mucizevi olduguna inaniyoruz ve cozum bulamiyoruz kardesim.
Olcumler yanlıştır. Aletler yanlistir. Saatler farklıdır(yinede imkansiz). Kambur durmussundur basini birinde arsa çıkarmissindir vsvsv. Aniden kisaldim ne ya
hocam bi ortopediye fizik tedaviye git istersen, o kadar eminsen doğru ölçtügüne. Bi sıkıntı vardır belki
büyüyünce çok güleceksin bu konuya... ilerde eğlenceli bir anın olacak bu senin için... biraz biyoloji oku, kemikleri araştır, kendini geliştir bu vesileyle...
Yanlış ölçmüşsündür veyahut bir şekilde sonuçlar farklı çıkmıştır, çünkü doğru ölçmüşsen ki imkansız, yeni bir hastalık çıktı ortaya resmen.
Furkan ben hocan. Yüz kere dedim sana boyunu ölçerken jöleli diken saçlarını hesaba katma diye. Bundan sonra hep banyodan sonra boyunu ölç evladım.
Cevaplarınız için teşekkürler, belkide ölçtüğüm alet kalitesizdi yada ben yanlış bir şekilde ölçtüm. Ama nedense hiç öyle yapmışım gibi gelmiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme